IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Who are you Pretty? //Gavin Moore//

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Søn jun 17, 2012 10:38 am

First topic message reminder :

Sted: Indgangshallen
Tid: 16:16
Omgivelser: MENNESKER!:'D
Vejr: Altså, jeg ved det ikke helt, da jeg er inden for, men det skal regne!

Den normalt blåhåret pige, havde farvet sit hår brunt. Det var normalt for hende at farve sit hår, men det var oftes blåt! Hun havde en form af en kjole på, som var blå og polkaprikket med hvide prikker, hun havde en sort cardigan ude over den og nogle sorte convers. Hendes kjole gik hende til lidt over knæene.
Hun sad på gulvet ved døren. Hun gav næsten folk et chok når hun sagde bøh og så op på dem. Hun kede sig stort, og derfor sad på gulvet i Indgangshalleren. Hun havde benene strukket helt ud, og bukkedet hovedet tilbage. Hun ventede, ventede og ventede, men på hvad, det var det skæben ville bringe hende. Hun havde tre halskæder på, en med en normale nøgle. En med en finere nøgle, og en cirkel med et 'A' i midten. De sad lige over kjolens strop over barmen på hende.
Hun sukkede svagt og lukkede øjenen og sagde så "HELT ÆRLIGT! HVORFOR KAN DER IKKE VÆRE EN SMUK DRENG, BORT SET FRA JAMES, DER VIL SNAKKE MED MIG??" på en lidt højlydt måde. Hun havde tænkt sig, at tænkte det, men sagde det i stedet for, uden videre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil

ForfatterBesked
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 5:05 am

Gavin så på hende, lidt mere roligt nu. Selvom hans kinder stadig havde den lyserøde glød, som faktisk trådte lidt tydeligere frem, da han rødmede lidt mere fordi hun rødmede og så fordi hun sagde dejligt, til at han også kunne lide hende.
Hans blik hvilede lidt på hende, imens hun var optaget af deres hænder. Dog vendte han lidt efter blikket ned mod deres hænder, og bed sig en anelse i læberne. Han tog en dyb indånding, bare for ligesom at få ro på sig selv, og sit hjerte, der bare bankede derud af. Han rynkede brynene lidt og så op mod hende. ”Hvad mener du?” spurgte han uforstående. Hvordan skulle han kunne slå sig ved at være charmerende.
Han rødmede en anelse mere, da hun sagde han var skøn. ”Så er det heldigt at du er den eneste for mig!” sagde han i et charmerende tonefald, og så op på hende, stadig med varme i kinderne.
Han fulgte hende med blikket, da hun langsomt rejste sig op, uden at give slip i hans hånd. Han smilte faktisk ikke rigtig. Det var ikke fordi han var sur, han var blot for optaget af at se på hende, og sådan noget, til at tænke over at skulle smile. De smil der kom over hans læber lige for tiden, var ikke fremtvunget, men kom bare af sig selv. Han rejste sig langsomt op, og skulle dermed se lidt ned på hende, da han var højest. Han bukkede også selv en anelse, efter hun havde bukket.
”Du er ikke den eneste..” sagde han mildt og så lidt på hende. Han mødte hendes blik, og holdte øjnene rettet mod hendes. Han ville ikke se væk fra dem igen, da de var smukke. Helt blå. Vidunderlige.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 7:03 am

Alexia kunne ikke lade vær med at smile, meget kunne normalt få hende til at smile, men ikke som han kunne. Han var jo ren magi! Hun så på hans lyserøde kinder, hun grinte kort og drilsk. Hun så lidt dumt på ham, "Pas på du ikke bruger din charme på andre, ellers får du smæk," sagde hun, og lavede en meget lille trut mund, ligesom for at drille ham lidt.
Hun blev helt overrasket og hendes smil blev til et lidt chokkeret udtryk. "Eneste?" sagde hun og blev endnu mere nervøs end hun var før. Hun rødmede helt og al' delse. "Det er der aldrig nogen der har sagt til mig..." sagde hun så og blev helt, forvirret, hvad skulle man sige til sådan noget? Hvad skulle man gøre? Hun blev endnu ved med at nusse hans håndn uden omtanke.
Hun så ned på ham, da hun havde rejst sig, han så, så på hende. Hun var stadig i chok, over sådan noget... Hun havde ikke haft en kæreste før, så hun var rimlig nye til sådan noget, hun var van til at charmer folk og sådan lidt omvendt. Men ikke så meget som han gjorde.
Hun så op på ham, da han rejset sig op, hun gik ham sådan cirka til næse tippen. Hun slap roligt hans hånd, og lod sine hænder glide op om nakken på ham, så hun nusset hans nakke og nakkehår let, hun så op på ham. "Du har smukke øjne," sagde hun stille, og lagde roligt sit hoved mod hans skulder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 7:17 am

Gavin så på hende, og smilte. Det lyserøde var endelig ved at fortage sig lidt, hvilket han var ret glad for. Det var så sjældent han virkelig rødmede, så når han gjorde, følte han sig virkelig dum. Det virkede simpelthen så åndssvagt at rødme, for hans vedkommende. Altså fordi det skete så sjældent.
Han kom med en kort latter, og nikkede let. ”Min charme bruger jeg kun på dig så. Jeg vil nødig have smæk..” sagde han en smule drilsk. Han ville ikke have smæk, men han vidste jo godt hvad hun mente med det.
Han så lidt væk, da han var bange for at det måske var for voldsomt sagt. Han bed sig lidt i læben, og så lidt efter på hende igen. Han smilte prøvende, selvom det ikke helt fungerede for ham. ”Ja.. Medmindre det er for ja... du ved voldsomt..” sagde han tøvende, og så lidt ned igen. Han var bange for at han havde dummet sig fuldstændig ved at sige det. Godt nok havde han før haft en kæreste og sådan, men han følte alligevel at han var helt amatør omkring det, sammen med hende. Hun gjorde ham lidt mere fjumset, end de andre af hans kærester havde gjort.
Han smilte, stadig lidt nervøs over det andet, og så på hende. Ind i hendes smukke, blå øjne. ”Det har du også..” hviskede han lige hørligt. Et smil var tegnet over hans læber. Mere roligt end før, fordi han nærmest havde skudt det ud af hovedet nu. Han lagde sine arme omkring hendes hofter, og træk hende lidt tættere på sig, så han kunne holde fast i sine hænder, omme ved hendes ryg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 7:43 am

Alexia så på Gavin, og hans smil, det var noget der fangede hende. Hun smilte svagt da han sagde at han kun brugte sin charme på hende, hun grinte kort med et smil. "Du har ret, det er jo mig der ville få smæk," sagde hun og smilte drilsk. Hun hentyd til hvis de evt lå og puttede, eller hvis hun brugte måske brugte sin charme på andre drenge, som hun nok ville komme til, da hun ikke selv styre sin charme.
Hendes chok face, var stadig lidt på, hun var ikke lammet, hun var heller ikke bange, hun var... hun var lykkelig, for en dreng, som ikke var James havde sagt noget så sødt til hende. Hun blikkede svagt nogle gange. "Ne..Nej, du overrasket mig ba..bare lidt.." sagde hun og så ned. Hun bed sig let i læben.
Hendes smil kom roligt frem igen, da han sagde hun havde smukke øjne, hun striftede med sin næse hans hals, som en lille kattekilling. Hun kunne følge hans krop hele vejen op ad sig selv. Hun vuggede meget roligt, og rykkede roligt sin nakke bag om, så hun kunne så op til ham, fra den ene side. Hendes øjne var på halv, hun var glad. Glad for at være i hans arme.
"Tør du kysse mig?" spurgte hun på hviskende måde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 8:00 am

Gavin så på hende, stadig smilende. Hans dag havde været god, allerede inden han mødte hende, men nu. Dagen var blevet fuldstændig fantastisk.. Faktisk kunne han ikke huske hvor lang tid, det sidst var, siden han havde haft en så god dag. Det var jo helt vidunderligt. ”Muligvis ja...” sagde han drilsk, og med et halvt frækt smil over sine læber også.
Han var stadig sådan lidt nervøs over det han havde sagt, men han var dog begyndt at slappe lidt af igen. Så slemt kunne det jo heller ikke være.. Og det viste det sig jo så, at det heller ikke var. Det stod klart i de ord hun sagde. Hun var bare blevet overrasket, så det havde altså ikke været alt for voldsomt. ”Godt..” sagde han ret lettet. Han var glad for at han ikke havde sagt noget helt forkert.
Han kunne godt lide, da hun sådan rørte hans hals, med næsen. Det var en lidt kildende følelse også, men rar var den. Det var behageligt at stå så tæt op af hende, i hvert fald ifølge ham. Måske havde andre personer fundet det lidt ubehageligt, men Gavin kunne nu godt lide det.
Han svarede ikke på det, men strammede bare grebet omkring hende lidt, og lænede sig frem for at kysse hende. Først lod han blot sine læber strejfe hendes, i en blid berøringen, men kort efter kyssede han hende igen. Ikke bare et lille strejf, men et ordentligt kys. Hans øjne var lukkede i, og han holdte lidt blidere om igen. Faktisk kørte han hænderne lidt op og ned af hendes ryg, blidt.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 8:18 am

Alexias dag, var blevet til en af de drømme om at møde prinsen på den hvide hest, denne prins var bare på en kost, eller hvad han nu kunne finde på at rinde af sted med. Hendes ligeså lidt frække smil kom også på læben om hans kommentar, "Heh.." udstødt hun med et lille smil.
Hun kiggede bare på ham, hendes chok-face, var blevet til et normalt udtryk med et forelsket smil på læberne og i øjnene. Man kunne ikke være i tvivl om hun var forelsket i ham, nej, man ville kunne se det på henden, inden man overhovedet havde tænkt sig om.
Hun så ventende på ham, om han ville besvare hans spørgsmål, om han tur kysse hende, nu hvor de alligevel stod opad hinanden, kunne de jo ligeså godt komme lidt videre.
Alexia fik et lettere chok da han lænede sig lidt frem. Hun mærkede hans læber blidt på hende. Hun rykkede den ene hånd, nu rodet den lidt i hans hår, hun fik et lille smil på læben. Da han kyssede hende igen, valgte hun at kysse med på hans ordentlig kys. Hun lukkede svagt sine øjne i, og endte med at stå helt stille. Hun holdt bare om ham, mens hun kyssede med ham. Hun nød det rigtigt meget. Hun stoppede deres kys "Vil det sige vi kommer sammen nu?" spurgte hun meget lavt og spørgende, og så på ham med spørgende øjne. Hun kyssede ham blidt på halsen, og nulre lidt rundt i hans hår.
Da hun havde kysset ham blidt på halsen, lagde hun sit hoved på hans skulder, og så på hans brune øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 5:15 pm

Gavin var i så ufattelig godt humør nu. Han havde det som om han bare kunne klare alting. Intet kunne slå ham ud nu. Han kunne ikke lade vær med at smile lidt bredere, da et halv frækt smil kom op over Alexia’s læber. Det klædte hende nærmest... Men det gjorde det meste.
Han så lidt ind i hendes øjne, betragtede dem og fordybede sig i dem. De var altså smukke. Ufattelig smukke. ”Jeg tror aldrig jeg har set så smukke øjne..” hviskede han. Og det var ikke engang løgn. Han mente det virkelig. De flotteste øjne han havde set var hendes, og derefter kom hans kusines. Hendes øjne var sådan helt græsgrønne, når det er lyses. Men Alexias øjne. WOW!
Han nød kysset i fulde drag, lige til det sidste. Da hun brød kysset, åbnede han langsomt øjnene og så på hende, med et tilfreds og skævt smil om læberne. ”Ja... Hvis du altså vil.” sagde han og smilte stadig. Han vidste vist allerede at hun gerne ville, men han ville alligevel gerne have det bekræftet ordentligt.
Nogle kuldegysninger bredte sig ned af ham, da hun kyssede ham på halsen. De forsvandt dog hurtigt igen. Han så ned på hende. Ind i hendes blå øjne, så godt han nu lige kunne, da hun jo hvilede hovedet på hans skulder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Ons jun 20, 2012 9:02 pm

Alexias halv frække smil kom igen på læben. Det var noget der automatisk skete. Hun kunne ikke lade vær. Hun fandt hans tidligere frække smil, smukt og frækt. At han sagde han syntes hendes øjne var smukke, gjorde hende glad, hendes halcfrække smil blev til et lidt frækt smil med glæde i.
"Mange ting er smukke på dig, din personlighed, dit smil, din krops figur, dit hår, og dine skønne skønne brune øjne," sagde hun, og nussede svagt sin næse op til hans næse. Hans spørgsmål om hun vil, fik hende til at smile svagt. Hun kunne ikke sige et enkel ja, nej.
Hun rykket sit hoved op mod hans, og kyssede ham blidt, men valgte at kysse ham med et ordenligt kys, så Alexia lukkede svagt sine øjne i, og nulre roligt i hans hår. Hun stillede sig let på tå, så han ikke skulle få ondt i nakken.

//Sorry det korte svar :(//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 12:03 am

Gavin vidste ikke hvorfor, men når hendes frække smil kom frem, fandt han hende endnu smukkere. Fordi hun virkede udfordrende, og sådan nærmest afslappet ved det. Det fik ham til at smile frækt igen, helt naturligt selvfølgelig. Han holdte stadig fast om hende, så de stod helt tæt. Som om han var bange for at hun skulle stikke af fra ham, lade ham i stikken.
Af en eller anden grund, berørte det ham mere at hun sagde det, end alle de andre gange hvor hans tidligere kærester havde sagt det. Som om hun mente det mere end de andre havde gjort, og det kunne han mærke. Det var underligt, men han lagde alligevel ikke så meget mærke til det underlige ve det.
Da hendes læber rørte hans, lukkede han øjnene i på ny, og lod sig blot rive med i kysset. Det var ikke bevidst, men hans ene hånd gled alligevel væk fra hans anden, og ned til hendes numse, hvor han bare lod den være. Han ravede ikke på hende, han holdte den bare derned, i en blid, lidt intim berøring.

//Mit blev også kort, så det går nok. //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 3:20 am

Alexia tav med i deres tavshed snak, hun blikkede roligt og langsomt. Hun havde vidst aldrig følt sig så lykkelig som nu, eller måske nogen enkel gang før, men ikke med noget så romantisk. Hun fik hans frække smil at se igen. Alexia lille lykkelige smil kom frem på hendes læber, i hendes øjne kunne man næsten spejle sig selv, de var blevet helt klare.
Alexia nød at han kunne føle hendes krop, hun var ligeglad med om man kunne føle en andens krop, men ikke så ligeglad med om han kunne mærke hendes. Alexia var hans, og adeles kun hans. Hun havde hovedet på skrå af hans, så det var nemmer for dem begge. Roligt faldt hendes hår ned langs hendes kind, Alexia gjorde der kys til et stille og roligt begyndende snav.
Hun rykkede sine hænder fra hans nakke om til hans brystkasse, roligt kørte hun op til hans skuldre. Hun trykkede svagt på hans skulder, som en lille hentydning til han godt måtte 'tage hende på popoen'.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 3:47 am

Gavin havde lukket alt andet ude af verden. Lige nu var det kun Alexia og ham, ingen andre overhovedet. Og lige nu var det ham der ejede hende. Det lød måske meget som om han gjorde hende til et objekt, men det var ikke sådan han tænkte det. Det var bare fordi ingen andre drenge skulle have hende.
Han lod hende bare ændre deres kys til et begyndende snav, selvom han selvfølgelig også selv hjalp til. Han førte hans anden hånd, den der ikke var ved hendes numse, op til hendes kind, hvor han nussede hende kort, inden han lod den komme om bag hendes nakke.
Faktisk tænkte han overhovedet ikke over at de var i indgangshallen, og han var for optaget til at tænke over om nogen kiggede. Folk kunne vel også bare være ligeglade, de stod jo bare og ’hyggede’ sig, og det behøvede de jo ikke at kigge på. Det angik jo trods alt ikke dem.
Han kunne godt forstå hendes hentydning, og han gjorde det også. Han lod hånden der var nede ved hendes numse, tage lidt i den. Ikke sådan rigtig gramsende, men lidt mere blidt, men stadig så man kunne mærke det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 5:25 am

Alexia var travlt optaget ham. Hun nussede roligt hans skulder.
Deres snav kom første rigtigt i gang, da han hjalp lidt til, det var første gang hun snavede. Mens hun var ædru. Og det fik sommerfugle frem i hendes mave. Hun smilte svagt i snavet. Hun mærkede blidt hans hånd på hendes kind, hun tog den ene hånd fra hans bryst op til hans hånd, hun tog forsigtigt i den, og rykkede den ned til hendes bryst, så han ville kunne mærke hendes hjertebanken, hvordan det stille og roligt fald til ro. Hun var ikke glad for offenlig opmærksomhed, hun var van til at folk så på hendes hår farve, men sådan noget ville hun blive nervøs og flov over.
Da Alexia kunne hører nogle begynde at snakke og gå, trak hun sig tilbage. Hun stoppede deres snav og så om sig, nogle folk kiggede på dem. Hun gemte sit hoved ind i hans skulder og trak sine armen med sig. Hendes hjerte bankede hurtigt, næsten larmene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 7:01 am

Gavin var optaget af hende, og kun hende. Alt andet havde han stadig lukket ude, selvom tanken om at andre kunne kigge på, strejfede ham et par gange.
Da hun førte hans hånd ned til hendes bryst, kunne han tydeligt mærke hendes hjerte banke. Egentlig kunne han ret godt lide det. Følelsen af at vide hvor hurtigt det bankede, så han ligesom vidste hun nød det, var glad og sådan noget.
Han trækker sig også lidt tilbage, da hun gør. Mest for at de ikke skulle stå sådan helt tæt, og se på de folk der kiggede på dem. Faktisk rørte han hende slet ikke lige nu, men han stod nu tæt på hende alligevel. Han ville jo ikke virke som en der bare afskyede hende nu, for det gjorde han jo ikke. Han kløede sig lidt ved nakken, og smilte lidt fjoget og nervøst. Han prøvede virkelig at lade som ingenting, men det virker ikke sådan helt, da han faktisk synes det er lidt ubehageligt.
Han ser langsomt mod Alexia, og bider sig lidt i læben. ”Skal vi eh.. smutte?” hviskede han lidt, og så tøvende hen mod personerne der stod og kiggede. De var stoppet med at stirre så meget, men det virkede nu stadigvæk som om de gloede lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 7:52 am

Alexia gemte sit ansigt for hun følte sig flov, ikke over ham, at folk stirrede, der kunne jo lige så godt komme en professor og sende dem væk. Hun kunne mærke han trak sig væk ligesom hende. Alexia tog roligt sine hænder væk fra øjnene, så hun kunne se hvad der skete foran og omkring dem.
"Jeg ville gerne væk," hviskede hun efter hans spørgsmål, hun så hen på ham. "Hvad med vi flygter ud på Hulkene Huldas Toilet?" spurgte hun på en hviskene måde til ham, hun holdte endnu hænderne oppe foran munden.
Alxiea trak lidt over mod ham, for hun kunne se nogen af de piger hun ikke rigtigt kunne med, de snobbede og drillende slytherin piger, Alexia vidste ikke hvad hun havde gjort dem, men de havde altid været efter hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 8:11 am

Gavin så på hende, og smilte prøvende. Han kæmpede virkelig for at ignorerer de stirrende personer. De tvar ubehageligt, meget. På det tidspunkt ville han egentlig bare ønske at de aldrig havde gjort det i indgangshallen, men var gået et andet sted hen fra starten af. Et sted hvor folk ikke vrimlede til på samme måde som her. De kunne jo umuligt være alene i indgangshallen, det hav jo egentlig sig selv.
”Det lyder som en god idé!” hviskede han tilbage og nikkede let. Han var faktisk helt med på idéen, da de kunne være alene derinde. Snakke, kysse, gøre hvad de nu lige ville derinde, og der ville være stor sandsynlighed for at de ikke ville blive opdaget. Det var lige præcis det de jo gerne ville undgå, eller det ville han i hvert fald gerne.
Han tog fat i hendes hånd, gav den et svagt klem og begyndte så at gå. Jo hurtigere de kom derfra desto bedre. Så kunne de komme væk fra de stirrende blikke og de mange folk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Tors jun 21, 2012 7:04 pm

Alexia stod tøvene og så på hvem der kiggede, og overvejet sine tricks eller ideer. Hun så på Gavin som fandt hendes idé god. Hun nikkede tøvende og roligt. Hun gik med korte skidt bag ham, og næsten gemte dig sit flovhed i hans ryg. Hun hørte nogen begynde at snakke. Snakke om dem, og hvad de gjorde. Hun forlod stille indgangshallen med sin drømme fyr....

//Laver vi part to, der? Og kan du lave det? :)//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   Fre jun 22, 2012 2:34 am

//Ja, det synes jeg. Og ja, jeg kan godt lave det.. ^^ /
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Who are you Pretty? //Gavin Moore//   

Tilbage til toppen Go down
 
Who are you Pretty? //Gavin Moore//
Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Indgangshallen-
Gå til: