IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Make a Fail! //Kashmir Jonathan//

Go down 
ForfatterBesked
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Make a Fail! //Kashmir Jonathan//   Søn jun 17, 2012 10:09 am

Sted: Biblioteket
Tid: 13:54
Omgivelser: Elever der spiller skak og læser lektier
Vejr: Skyet men lunt

Den blåhåret pige fra Raveclaw, hvis navn var Alexia Weasel, søgte sin bedsteven James Jonathan. Hun havde set en filmen, mens hun var hjemme i weekend, som hun gerne ville fortælle sin bedsteven om, da hun fandt den god og romantisk!
Hun var iført sin skole uniform. Hun gik ind på bibliotket, hun regnede lidt med ham var der, hun vidste ikke hvorfor, men ja, hun håbede bare på hun havde tænkt rigtigt, angående hvor han kan være.
Hun gik hen mod nogle elever, hende hår svævede svagt i luften, men hun stoppede bart op, da hun fandt en bog der så spændene ud, hun tog den ud og kiggede den bag på, men endte med at åbne den. Den var skrevet om Animaguser, bogen beskriv hvordan en Animagus havde det I sine leve vilkår, og hvordan den færte sig med andre, hvilke slagt der var, hvordan og hvorledes.
Alexina bladede lidt i bogen, for hun ville måske gerne låne den, bare den ikke var for kedelig... så var det okay med hende. Hun glemte at kigge efter James.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kashmir Jonathan

avatar

Antal indlæg : 2
Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Make a Fail! //Kashmir Jonathan//   Man jun 18, 2012 7:34 am

Kashmir sad ved et af bordene og læste. Han sad og lave lektier. Hvor var det dog kedeligt. Han sukekde. Hvorfor skulle man egenligt lave sine lektier? De blev jo alligevel gennemgået dagen efter!
Kashmir sukkede højlydt. Tænkte kort på et af sine familie medlemmer, James. Han var på alder med Kashmir selv, og det irriterede ham egenligt at James havde en bedsteveninde, som han næsten altid var sammen med, Alexia. For så var der ingen til at passe på Casper, Lance, Sophia og Kathrine.... De fire andre søskende Kashmir havde. Lance var syg. Han havde nogle hjerte problemer, og kun James, Kashmir og forældrene vidste hvad det betød. Han havde ikke lang tid at leve endnu, da hjertet kunne svigte hvert sekund det skulle være.
Kashmir vendte nu tankerne tilbage på sine lektier. Egenligt så kendte han kun lidt til Alexia. Han så hende næsten aldrig. Dog så kendetegnede det hende at have blåt hår. Ha. For det er normalt! Ham smilede for sig selv ved tanken om det. Kashmir havde næsten ikke kunnet holde masken første gang han mødte Alexia. Men de andre, enkelte gange han havde mødt hende, havde det været nemmere. Kashmir havde en hvid skjorte, sorte bukser og sorte sko på. Han så ret formel ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Make a Fail! //Kashmir Jonathan//   Man jun 18, 2012 7:51 am

Alexia kiggede op fra bogen, en brun håret Jonathan, hun var ret så sikker på at det var James, da hun næsten aldrig snakkede med Kashmir. Hun tog bogen under armen, og gik hen mod drengen. Hun gik om bag ham, og krammede ham, i krammet sagde hun ”Jaaames! Jeg så det vildeste!” sagde hun og slap ham.
Hun satte sig med ryggen mod bordet og benet over kors. ”Nu skal du hører, jeg så Carolina, sådan ligesom hende du ved, det var vildt fedt, det er noget jeg altid ville huske,” sagde hun.
Nå men, Carolina altså, hun var sådan en forræder og jeg kan virkelig ikke forstår hvordan nogen kan være så god til det, uden nogen ser det, det siger jeg dig, faaantaaastiisk! Hun havde en ad færde med sin kæreste familie medlem,” sagde hun, og vendte blikket mod drenge. Først nu opdagede hun at det ikke var James. ”Oh god, Kashm…. Jeg har krammet dig! Ad!” skreg hun næsten. Hun gik næsten i panik over at have rørt ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kashmir Jonathan

avatar

Antal indlæg : 2
Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Make a Fail! //Kashmir Jonathan//   Man jun 18, 2012 8:43 am

Kashmir fik et mindre chok over at blive krammet af en eller andet. Så hørte hun at personen hvinede James, og regnede ud at det var Alexia. Han undlod at vende sig om. Prøvede at koncenre sig om sine lektier, selv om han ikke var meget for det. Han ville ikke sidde og grine over for hende, og hun så ikke vidste hvorfor.
Han lod hende fortælle. Karolina? Hvad havde hun gjort? Han vendte blikket mod Alexia og så med store øjne på hende. Var det seriøst det hun sagde? Havde Karolina været ham utro?
Alexia havde slet ikke bemærket det var Kashmir og blev næsten helt skræmt, da hun fandt ud af det. Kashmir kunne stadig ikke tro at Karolina havde været ham utro... Han tog fat om Alexias håndled. ”Seriøst, er hun utro?” spurgte han med alvor i sin stemme, selvom det godt kunne lyde som om han ikke vidste det var en film der blev snakket om. ”Alexia, jeg vil vide det, tag dig sammen!” vrissede han. Han skulle næsten til at gå, for at hører Karolina i stedet. Men dog... Hun ville sikkert lyve og sige hun ikke var ham utro.. Eller ville hun så sige sandheden?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Make a Fail! //Kashmir Jonathan//   Man jun 18, 2012 7:45 pm

Alexia hørte ikke det første han sagde, hun var stadig i lettere panik, lige til han tog Alexia om håndledet og sagde hun skulle tage sig sammen. Alexia forstod ikke helt hvad han mente med det, "to ting," sagde hun, og så på ham.
"Ét, slip mig!" sagde hun vredt, at han rørte ved hende brød hun sig ikke om. Alexia havde aldrig rigtig kunne lide Kashmir, selvom hendes bedsteven var i hans familie, var bedstevennepartet altid hos hende.
"For det andet, hvorfor går det dig på? Sådan noget noget set man jo altid på filmen, det er jo normalt?" sagde hun på en spørgende måde.
Hun prøvede at rive sit håndled til sig, men hun var ikke den stærkeste af de to, lige pt.
Alexia så på Kashmir, hvordan han mindede om James. "Gud, hvor du ligner James, bare trist han er venligere end dig," sagde hun på en drilsk måde..

//Sorry det korte svar..//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content




IndlægEmne: Re: Make a Fail! //Kashmir Jonathan//   

Tilbage til toppen Go down
 
Make a Fail! //Kashmir Jonathan//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Biblioteket-
Gå til: