IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 På besøg hos sin moster - Elena.

Go down 
ForfatterBesked
Emilie Flystory

avatar

Antal indlæg : 3
Female Join date : 22/09/12

IndlægEmne: På besøg hos sin moster - Elena.   Tirs okt 02, 2012 2:25 am

Tid: Ca. 14:30
Sted: Hos Elena
Vejr: Det regner en lille smule, ellers er det lidt koldt..
Omgivelser: De ting der er hos Elena?

Emilie steg ud af bussen, efter sin mor. De skulle besøge, Emilies moster, Elena, og Emilie glæede sig meget, til at skulle besøge hende. Emilie og hendes mor, gik ned af en gade og hendes mor, der gik lidt foran hende, stoppede op og ventede på Emilie. Emilie småløb op til sin mor, og holdte fast i hendes hånd. De gik videre ned af gaden. Det småregnede lidt og var koldt, men det gad Emilie ikke tænke på, da hun jo skulle besøge sin moster.
"Mor, er vi der ikke snart?" spurgte Emilie stille. "Jo, skat. Vi er der om ca. 5 minutter" sagde hendes mor, der hed Florence og smilede til hende. "Okay.. Men jeg synes 5 minutter tager laang tiid..." sagde Emilie.
Da de stod foran, hoveddøren, til Elenas villa, sagde Emilie: "Jeg vil banke på". "Det gør du bare" sagde Florence. Emilie gik glad hen og bankede på døren og gik lidt efter hen til sin mor igen.Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena Night
Leder for Dødsgardister
avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Skolen?
Female Join date : 18/06/12

IndlægEmne: Re: På besøg hos sin moster - Elena.   Fre okt 19, 2012 6:04 am

Elena som sad inde på sit kontor var travlt optaget af al det papirarbejde der var at lave. Kontoret var stort ligesom alle de andre rum og værelser der var i hendes Villa. Hun kaldte det for sit eget slot. Hvilket det på en måde også var. Men hun pralede ikke af det. Slet ikke. Hun følte ikke at der var så meget at prale af. Det var der men Elena var ikke den type der pralede af alle sine ting. Hun havde både villa og en flot bil. Og en dejlig Pretissimo til når hun skulle rejse tilbage til skolen. Men nu hvor der var dejlig ferie kunne hun tage sig sammen til at komme igang med papirene. Men det papirene indeholdt var hemmelige sager. Noget hende og hendes søster Florence skulle diskutere lidt om. Men ikke kun Florence kom på besøg. Også hendes datter. Emilie. Elenas elskede niece.
Da Elena kunne høre en banken nede fra den store Hall rejste hun sig stille op og trådte ud af kontoret. Hun fandt hurtigt hen til Hallen og åbnede døren. "Godeftermiddag Florence" sagde Elena høfligt og imødekommende. Hun gav sin søster et venligt knus inden hun slap hende og bukkede sig ned mod hendes niece. "Og godeftermiddag til dig også Emilie" sagde hun kærligt og krammede hendes niece.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Emilie Flystory

avatar

Antal indlæg : 3
Female Join date : 22/09/12

IndlægEmne: Re: På besøg hos sin moster - Elena.   Fre okt 19, 2012 6:32 am

Emilie så rundt, imens hun ventede en lille smule utålmodigt at Elena ville komme og åbne døren. "Du behøver ikke være så utålmodig, Emilie. Elena kommer nok lige om lidt" sagde Florence. Emilie så op på hende og nikkede.
Da døren lidt efter blev åbnet, smilede Emilie lidt. Dér stod hendes moster.
"Goddag, Elena" sagde Florence og smilede til sin søster. Hun gav Elena et knus, da Elena gav hende et knus.
Emilie så op på sin moster, og smilede til hende. "Hej moster Elena" sagde Emilie og krammede hende igen. Emilie var meget glad for sin moster og holdte meget af hende.
"Men hvordan går det så, fortiden?" spurgte Florence lidt tid efter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: På besøg hos sin moster - Elena.   

Tilbage til toppen Go down
 
På besøg hos sin moster - Elena.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Hjemme :: Hjemme-
Gå til: