IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Tøseaften - Joyce Rodriguez

Go down 
ForfatterBesked
Kimberly Eberhart
Ravenclaw - Overhoved
avatar

Antal indlæg : 13
Female Join date : 19/09/12

IndlægEmne: Tøseaften - Joyce Rodriguez   Lør sep 22, 2012 2:24 am

Tid: 20.00
Sted: Hjemme hos Kimberly Eberhart, London
Omgivelser: Et par dejlige bløde madrasser som fylder hele gulvet, et stort TV hvor der bliver sat Gossip Girl og lign på, og så selvfølgelig en masse slik og stemning af hygge
Vejr: ...

Kimberly havde gjort klar til en tøseaften med hendes veninde, Joyce, i rigtig lang tid nu. Hun var endelig blevet færdig med det hårde arbejde, for at få fat i alt det dyrebare slik, de bedste hovedpuder og en masse andet.
Nu stod hun ellers bare og ventede på at Joyce ville komme, i sin natkjole og sutsko med håret sat op i en hestehale. Kimberly elskede virkelig tøseaftener. Faktisk havde hun holdt rigtig mange af dem, og glædede sig til endnu en fantastisk én.
Klokken nærmede sig otte og det var sådan cirka nu at Joyce skulle komme. Imens at hun stod og kiggede ud af vinduet, hørte hun uret bippe og nu kunne hun proppe Frosting ovenpå de cupcakes som hun havde bagt. Egentligt havde Kimberly også allerede lavet pyntet klar, så hun lige kunne nå at lave sine cupcakes færdige i sidste sekund. Hun løb hen imod sit køkken, og tog frostingen ud af køleskabet hvor hun ellers bare begyndte at proppe på.

Da Kimberly havde pyttet frosting på, skulle hun til at dekorerer sine cupcakes. Hun havde gjort noget formet, farvet marcipan klar, og tog også noget af det pæneste og mest tøsede slik hun havde frem. Endnu engang proppede hun flere ting på de mange cupcakes, og endelig så de perfekte ud.
Efter hun havde puttet alle sine cupcakes ind i køleskabet for at køle fuldstændig af, ringede det på døren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Tøseaften - Joyce Rodriguez
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Hjemme :: Hjemme-
Gå til: