IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 På stranden med sine søskende - Oli og Olive Swelin

Go down 
ForfatterBesked
Oline Swelin

avatar

Antal indlæg : 7
Geografisk sted : London..
Female Join date : 13/08/12

IndlægEmne: På stranden med sine søskende - Oli og Olive Swelin   Tirs aug 14, 2012 5:05 am

Tid: eh.. ved 15.30 tiden, tror jeg
Sted: Stranden
Vejr: Solen skinner, det er varmt, et par skyer på himlen..
Omgivelser. Stranden, havet, mennesker..

Oline Swelin, en kendt sanger i muggler verdenen, men ikke så kendt i den magiske verden, sad på stranden, sammen med sin tvillingebror, Oli og storesøster, Olive. De havde været der i et par time, eller 2-3 timer, nu, og snakket og været lidt i vandet. Oline havde ud over sin blå og røde badedragt, et par shorts på, der var lyse lilla'e og en tynd lyserød trøje på, med hætte og solbriller på, som mugglerne ikke kunne genkende hende, da hun helst bare ville nyde dagen sammen med sine søskende, uden at nogle af hendes fans kom hen til dem, og hendes hår var sat op i en fletning, som det næsten aldrig var, men det var det i dag. Oline smilede til sine søskende, lagde sig ned på sandet, og så op på himlen, da hun ikke vidste hvad hun ellers skulle sige eller gøre. Hun prøvede at finde på noget de kunne tale om, men håbede at enten Oli og Olive kunne finde på noget de kunne tale om.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oli Swelin

avatar

Antal indlæg : 9
Male Join date : 13/08/12

IndlægEmne: Re: På stranden med sine søskende - Oli og Olive Swelin   Tirs aug 14, 2012 6:25 am

Oli, den kendte sangerindes sangskriver, og bror til manager og model Olive Swelin. Han var på stranden med dem for at nyde en afslappende dag. Han havde nogle rødlige tregnede badebukser på, som gik ned til knæene. Han havde enn flad mave med meget få muskler. Han så på sine søstre mens han lå ned under solparasollen. Han havde ikke solbriller på som sin søster.
"Oline?" spurgte han så og smilte svagt. "Hvordan går det me at finde en fyr?" sagde han med et lille grin på læben. Kort efter så han på Olive "Og du?" spurgte han kort efter. Han havde sin Guitar Laura med på stranden, for ingen kendte ham og derfor kunne han synge hvis han vil og eller spillse guitar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
På stranden med sine søskende - Oli og Olive Swelin
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Mugglerverden :: Stranden-
Gå til: