IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Ndoto

Go down 
ForfatterBesked
Ace Cooney

avatar

Antal indlæg : 1
Geografisk sted : Cambridge.
Male Join date : 21/06/12

IndlægEmne: Ndoto   Fre jul 20, 2012 11:32 am

Ndoto

Historien
Det hele forholdte sig ganske stille, ude i den øde intethed, som vi kalder Universet. Langt ude, i en anden galakse, i en anden tid er en planet på vej til sin skabelse. De mange tusind stykker støvkorn svæver rundt i intetheden i en langsom og doven cirkel. De ved hvad der kommer til at hænde om nogle mange millioner af år, og er parate til at skulle sammensætte sig med de levende organismer der allerede har trængt sig ind i de små støvkorns molekyler, og i gang med at fordreje den oprindelige del af den.

De mange millioner af år gik afsted i den evige stilhed, den tykke tåge af støv blev tættere og tættere, og til sidst dukkede den kugle formede blå planet op, som var blevet afkølet fra den førhen sumpede lava overflade. Et sted på den østlige halvkugle var der én plet at se, og dermed også den eneste. Men den var gigantisk på den ellers lille planet, der var halvt så stor som selve Jorden.

”Fart på hundehoveder!” Blev der råbt af manden der blev ved med at svinge pisken hen over sit hoved, imod de arme rygge der ikke var blevet tildækket. Østen var et hårdt sted nu til dages, og det var retfærdigheden også. Den oppustede mand blev ved med sine ivrige slag imod de arme sjæle, blot for sin egen fornøjelse. I det samme var der dog en der gjorde sit oprør, en dæmon der ikke syntes at have været set i den mundering før. Men nu havde ilddæmonen levet for længe i sin trældom til at ville gå til kende som denne usle tjener, for den solbrændte og griske slavepisker. I det samme brød helvede løs…


Terrestris er øen hvor det ultimative klima fordeling befinder sig. Øen består derfor af fire forskellige lande: Septentrious - som er den nordlige del, Favonius - den vestlige, Merdies - den sydlige, Oriens - den østlige. Disse lande går rundt med en masse modstridende væsner, lige fra sirener, til dværge og feer, og op til de helt store dæmoner, og djævle.

På siden er det muligt at kunne udfører RPG Missions, som bliver lavet af admins, brugerne kan også komme med idéer, og få tilladelse til at kunne skrive deres missioner ind. Ikke nok med det er der også rig mulighed for at kunne lærer andre rpg'er at kende!
www.ndoto.forumotion.com
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Ndoto
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Før din start :: Reklamation-
Gå til: