IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Gemt bag Astronomien ~ Everybody

Go down 
ForfatterBesked
Austin Rain

avatar

Antal indlæg : 11
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Gemt bag Astronomien ~ Everybody   Fre jul 13, 2012 3:46 am

Sted: Astronimitørnet
Tid: 16:12
Omgivelser: Border, Stole, Fjerpene, Trappe op til FMMK lærerens kontor.
Vejr: I dont know. Im inside.

Oppe på næsten en af de øvereste sale, langs gangen, hen til døren, gik en dreng i normalt tøj, med gul hue på. Han havde glemt noget i timen, og ville derfor hente det. Drengen var den sytten år gamle Austin, en bluse der var grøn gul mat, nogle sorte bukser og nogle sorte gummisko, med gule snorerbånd.
Austin gikmed hænderne i lommerne, et smøret smil på læben og ingen tankegang var som sådan i gang hos på ham. Bort set fra nogle få ting, mad, musik, magi og piger. Han var en lidt vild dreng når det kom til stykket, han gjorde noget drilsk når han kunne, men hvis han var sammen med drenge, så snakkede han bare om piger og hyggede sig med dem.
DOG! Hvis en professor snakkede til ham, var han ofte tavs og bare svarede kort og kontant. Hvis man da kunne skrive det.
Han kom hen til døren og bamkede roligt på den, åbnede den og kiggede ind, ingen? Fint nok, han gik ind og hen mod hvor han sad, han blev dog mere optaget af at kigge rundt i lokalet, det var stort, og først nu lå han mærke til det?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Angel Nightshade

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hogwarts
Female Join date : 22/07/12

IndlægEmne: Re: Gemt bag Astronomien ~ Everybody   Man jul 23, 2012 11:05 am

Det var sikkert et okay vejr udenfor. Eller måske ikke. Angel var ligeglad. Det ragede hende sådan set hvordan vejret var. Det var dog, selvfølgelig, overhovedet ikke okay hvis der var sådan et lortevejr at det ødelagde hendes hår eller gjorde hendes tøj drivvådt. Så blev hun sur. Okay.. Hun var måske en smule overfladisk.. Men faktisk ikke så meget når man lige lærte hende at kende ordentligt.. Hun virkede ved første øjekast som en ordinær Slytherin-tøs. Arrogant, forkælet, rig, ondskabsfuld, næsvis og flabet. Og flirtende! Selvom hun hadede at binde sig til nogen betød det skam ikke at hun ikke flirtede. Tværtimod! Hun var faktisk ekstremt flirtende. I hvert fald det meste af tiden. Og det skete da også meget tit at hun fik fanget fyrene i hendes lille spind. Og det var der vel egentlig ikke rigtig noget at sige til. Hun var jo en utrolig smuk pige. Eller.. Lækker. Lækker var nok mere ordet. Sexet ville nogen nok sige. Hun gik for det meste i ret vovet tøj. Når hun ellers kunne komme til det. For de skulle jo ligesom have de sippede, dumme kapper på hele tiden, næsten. Men i dag/aften havde hun et par mørkeblå, hullede jeans på. En stropløs top - okay, det var måske så meget sagt.. Den mindede egentlig mere om en form for kort korset.. - der gik hende til lidt over navlen, så den afslørede hendes mave. Det var heldigt at hun var tynd, og havde sådan en flot krop, med det tøj hun altid gik i. Toppen var sort og der stod 'HOT!' på, skrevet med rhinsten. Hun havde derudover sorte stiletstøvler på. I læder. Det var dog ikke nogle lange støvler, der gik langt op ad benet. Nope. De gik kun til anklerne.. Det klædte hendes lange, slanke ben med stramme, hullede jeans og stiletter.
Hun gik ind af døren og anede ikke om der var nogen. Hun kiggede rundt. Og straks fik hun øje på en ung fyr. Han lignede en på hendes egen alder. Helt klart ikke en Slytherin-elev. Så ville hun kende ham. Hun gik hen imod ham med selvsikre skridt. Så fandt hun sit flirtende og ret mystiske, skæve smil frem. "Hey." Det var det eneste hun sagde, mens hun betragtede ham en anelse nysgerrigt. Hun tog mål af ham. Han var faktisk rimelig lækker....
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
Austin Rain

avatar

Antal indlæg : 11
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Gemt bag Astronomien ~ Everybody   Man aug 06, 2012 8:49 am

//Jeg svare i morgen eller i over morgen! Lover det!//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Angel Nightshade

avatar

Antal indlæg : 24
Geografisk sted : Hogwarts
Female Join date : 22/07/12

IndlægEmne: Re: Gemt bag Astronomien ~ Everybody   Tirs aug 07, 2012 2:08 am

//Okay ^^'
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://daemonernes-by.danskforum.net
Austin Rain

avatar

Antal indlæg : 11
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Gemt bag Astronomien ~ Everybody   Søn sep 16, 2012 12:53 am

//Sorry!!D://

Austin stod ved sin plaads og stod tavs i sin egne tanke. Han hørte nogle skidt komme tættere på, ind ad døren, han kom kort til sig selv, og skulle lige til at vende rundt, da han hørte en pige stemme. Han fik et charmende smil på og vendt sig rundt.
Han slog øjnene op, en lækker pige stod lige der, dog lidt mytisk. Han sendte hende et kort smil og gik hen mod hende, "Hej lækre" sagde han og gik kort rundt om hendde, men endte med at stå bag hende, "Hvad laver en så flot her?" sagde han og smed bogen fra sig og kørte hænderne ned ad hendes arme.
han fandt hende utrolig smuk. Virkelig.
Han så ned ad hende foran, bag fra hendes ryg. En rigtig god krop, yea.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Gemt bag Astronomien ~ Everybody   

Tilbage til toppen Go down
 
Gemt bag Astronomien ~ Everybody
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Astronomitårnet-
Gå til: