IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Why did I go in here? ~ Austin Rain

Go down 
ForfatterBesked
Skye Miller

avatar

Antal indlæg : 43
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Why did I go in here? ~ Austin Rain   Tors jul 05, 2012 8:26 am

S: Den forbudte skov.
T: Klokken er omkring 15:30.
O: En masse træer, nogle få buske, ingen mennesker.
V: Solen skinner egentlig, men det er overskyet. Der er lunt, men fordi det er overskyet, er det til tider også halv koldt.

Træerne stod tæt i Den Forbudte Skov, og ingen lyd hørtes. Altså på nær de svage skridt, fra en mørkhåret pige. Skye Miller.
Skye gik hen af en af de små stier, skabt af dyrene i skoven. Hun var klædt i et par sorte gamacher, en hvid top, samt en blå jakke. Hendes mørke hår hang bare løst ned over hendes skuldre.
Hun lod blikket glide lidt rundt i den mørke skov, og sukkede let. Faktisk vidste hun ikke helt hvorfor hun var gået derind, og nu hun tænkte over det, følte hun sig faktisk lidt dum. Hun måtte jo ikke være der inde, og hun kunne sikkert heller ikke finde ud igen, når hun engang ville ud igen. Det ville jo aldrig gå godt for hende så. Hun ville ende inde i skoven, og kunne sikkert komme til at bruge det meste af natten på at finde vejen tilbage.
Hun satte sig langsomt ned, op af en af de mange træer. Hun trak benene op til sig, og lagde armene omkring dem, som hun ret ofte gjorde, når hun sad ned. Hun så lidt ned mod sine knæ, men vendte dog hurtigt hovedet væk fra dem, for at se rundt. Hun brød sig ikke rigtig om at være der. Steder var begyndt at gøre hende lidt nervøs, selvom hun allerede havde vandret rundt derinde i omkring en time.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Why did I go in here? ~ Austin Rain
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Uden for slottet :: Den Forbudte skov-
Gå til: