IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Maskkerballet åbner~ Alle

Go down 
ForfatterBesked
Maggie Swelin
Admin
avatar

Antal indlæg : 70
Geografisk sted : Hogwarts - always
Female Join date : 12/06/12

IndlægEmne: Maskkerballet åbner~ Alle   Tirs jun 26, 2012 1:01 am

Sted: Storsalen
Tid: 17:00
Omgivelser: Elever og Professor
Vejr: Himlen er gjort til klar nat i loftet

Alle var mødt op, de var delt op mellem piger og drenge. På vestre side stod drengene, nogle med maske, andre uden. Lige så på højre side med pigerne, selvom det så ud til at de fleste var iført maske.
Maggie Swelin, som var rektors navn, stod på midten af rummet, hvor hun normalt sad, når de spiste mad og fik nyheder af vide. Hun stod på en lang række sammen med sine professorer, på hendes venstre side, stod Lando O’Connor, som havde sagt ja til at komme til ballet med hende. Det lille krav, som var at pigerne skulle inviter drengene. Maggie havde en mørkeblå kjole på, som var en form af foldet på underdelen, som var skæmmet af et mønstre, og ryggen var en smule gelastiks… (hader at beskrive denne kjole, Kig selv :p). Hun havde sit orange/kastane farvet hår løst.
”Velkommen til dette maskebal,” startede hun – ”Jeg er glad for at se alle jeres glade ansigter til sådan en begivenhed..” sagde hun så stille. ”Det er første gang I alle de år jeg været her på skolen, selv om elev. Derfor håber jeg virkelig at I ville nyde denne aften, med glæde og minder. I ved hvor I må begive jer hen,” sagde hun og så ud på drengene, som en lille hentydning til dem. ”Men jeg tror hellere jeg må lade os komme til den første dans” sagde hun så og smilte. Maggie så om på Lando, og tog roligt hans hånd, langsomt gik hun ud på midten af danse gulvet, den officielle hogwarts dans var nu i gang, ind til videre mellem Maggie og Lando. Hun holdte ham i den enehånd, og den anden på hans skulder. Et svagt lille smil var over hendes læber. ”Tak,” hviskede hun stille til ham, i den betydningen at han var den eneste der kunne hører det.


https://www.youtube.com/watch?v=xtp0-sWbgzc (En lille idé om hvordan man holder om hinanden, forresten. Stakkels Ron)

LUDO REGLEN, EFTER HVER TREDJE HAR SKREVET KAN DU SKRIVE IGEN!!!


Sidst rettet af Maggie Swelin Tirs jun 26, 2012 7:54 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://hoh-hp.danskforum.net
Skye Miller

avatar

Antal indlæg : 43
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Tirs jun 26, 2012 4:59 am

Påklædning: http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD483593
http://favim.com/image/102859/

En mørkhåret pige stod over i højre side, og havde fået gemt sig sådan lidt i et af hjørnerne. Det var Skye Miller, en ret klog pige fra Ravenclaw, der dog absolut ikke brød sig om at danse. Og fordi hun ingen date havde til denne fest, havde hun faktisk mest af alt, bare lyst til at blive stående i hjørnet og se på de mange andre elever og lærere der dansede.
Skye var klædt i en lang mørkeblå kjole, med et ret højt snit, lidt mod venstre side. Selve kjolen var meget enkel foran, hvorimod den ved ryggen krydsedes et par steder, og var ret åben. Der var nogle få hvide/sølv sten i kjolen ved stykket på ryggen(Okay, er meget dårlig til at beskrive). Hendes sko bestod bare af nogle sorte, som hun var sikker på der ville matche kjolen. Håret var blevet krøllet til lejligheden, og sat op i en knold, hvor der hang nogle krøllede totter ned fra. Hendes maske matchede også kjolen, sådan nogenlunde i hvert fald. Den var hvid og gik rundt ved øjnene og næseryggen. Sirlige mønstre udsmykkede den, og øverst i midten var en blå sten.
Skye lod blikket glide lidt rundt, og bed sig nervøst i læben. Hun kunne godt lide fester, men når alle havde maske på og man skulle danse. Så gjorde det hende alligevel en del mere nervøs, fordi hun ikke helt kunne sætte fingeren på, hvem af de mange personer hun kendte og ikke kendte. Det var nærmest frustrerende for hende, fordi hun var vant til at kunne genkende folk, og dermed kunne gå over til de folk hun kendte. Men ikke denne gang, åbenbart.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Tirs jun 26, 2012 6:41 am

En blondt pige stod nær væggen, faktisk stod hun ikke langt fra pigen ovre i højret. Pigen med det blondte hår var Alexia Weasel. Hun bar en grønkjole på, om var meget enkel. Den gik til barm, som stor set alle kjoler gjorde, og den gik til omkring knæene på hende. Som sagt var kjolen enkel. Den var lidt strammer om barmen, og meget danselet som skørte. Hun havde en sløvgrøn/turkis maske på. Hendes blonde hår var snoede lidt rundt omkring det hele, så det ikke bare var glat. Bag masken kunne man se hendes klare blå øjne, som blev gjort tydligere af hendes eyeliner og mascara.
Alexia så sig om. Hun var ikke en super danser, og slet ikke med nogle høje hæle. Hun have nogle sorte stilet hæle. Hun kiggede ned ad sig selv, og bed sig svagt i læben. Hvad mon Gavin ville sige til hendes kjole og maske? "Hmm," sagde hun svagt for sig selv, mens hun bed sig selv i læben. Hun så sig så om, pigen i højret. Hvem mon det var. Stille listede Alexia der over på sine høje hæle. Hun gik med korte skridt, for ikke at virke uhyggelig. Hun stoppede op nogle meter fra pigen. "Godaften," sagde hun en smule nervøs. Igen bed hun sig selv i læben... "Har du nogen date?" spurgte Alexia så på en venlig møde.

Kjole = http://farm5.staticflickr.com/4133/5082118239_af90bf0f1f.jpg
Maske = http://www.venicemaskedball.co.uk/pastel-green-petite-mask-330-p.asp
Hår = http://www.flickr.com/photos/bellabilldouble/6219557691
Sko = http://www.carlaandme.dk/shared/8/80b34270f6e579b5c4bebb52fca2eb1d_h336w336_min.JPG
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Celine Evans

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret. Hun bor almindeligvis i London
Female Join date : 24/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Tirs jun 26, 2012 7:02 am

Gryffindor eleven, Celine Evans, trådte nervøst ind i Storsalen.
Hun havde ikke fået en date, men egentlig havde hendes hjerne sagt at hun nok skulle klare sig. Men nu hvor hun var her, og kunne se alle de andre par... nu var hun ikke så sikker på at det havde været en god idé ikke at spørge en af drengene.
Hun så rundt på de andre par, nej hun ville ikke have haft en chance. Pigerne var allesammen smukkere end hende og sikkert meget dygtigere i skolen. De var sikkert populære og havde nok også mange venner. Alt i alt var de sikkert det præcist modsatte af hende selv, med undtagelsen af skolen. Hun var okay dygtig i skolen.
Hun sukkede og gik med små, hurtige skridt hen mod et af bordene i salen, hvor hun forhåbentlig kunne få lov til at være resten af ballet.
Celine så rundt endnu en gang, hun kunne ikke lade være med at være skuffet over sig selv. Skuffet over at hun ikke havde taget mod til sig da tid var og spurgt en af drengene. Så ville hun måske stadig sidde ved bordet, men i det mindste i selskab. Nu var hun bare alene, mens hun kunne se på alle de andre glade par. Sikke et bal hun fik.
Hun fik øje på to andre piger, der stod og snakkede. Eller snakkede og snakkede, de stod ihvertfald sammen. Om hun skulle gå hen og prøve at komme med i deres samtale, funderede hun stadig over.
Hun kiggede på hendes bord og så til sin glæde at der stod et lys, et lys med en lille flamme. Allerede da hun kiggede i det første gang, kunne hun se en lille figur ride rundt. Sådan var det med hende, hun kunne altid se noget i ilden.

Der kommer en lille collage i min profil om hvilken påklæning hun har, indtil jeg kan sætte et link ind her
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Skye Miller

avatar

Antal indlæg : 43
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Tirs jun 26, 2012 6:08 pm

Skye kløede sig let ved nakken og sukkede tungt. Hvorfor havde hun også været dum nok til ikke at tage nogen med? De fleste andre havde jo en date, hvilket var tydeligt, eftersom nogen allerede var i gang med at danse. Muligvis ikke så mange endnu, men det var i hvert fald nogen.
Hun så lidt ned mod gulvet og bandede indædt over, at hun ingen havde spurgt. Det burde hun bare have gjort, hun havde trods alt nogle få drenge venner, som hun bare kunne have fulgtes med. Altså bare som venner selvfølgelig.
Overvejelsen om bare at smutte derfra og gå op til opholdstuen, dukkede op i hendes hoved. Men så kom hun til at tænke på, at hun havde brugt tid på at få sat hår, fundet en kjole, nogle sko, en maske og alt det. Det ville jo bare være synd og skam, hvis hun besluttede sig for at smutte derfra nu. Hun nikkede let for sig selv, da hun i hvert fald var kommet frem til den beslutning nu.
En stemme brød ind i hendes hoved, og hun så væk fra de dansende og hen på en pige, der snakkede til hende. Hun bed sig kort i læben, inden hun så begyndte at smile lidt. ”Hej..” sagde hun langsomt, og så på pigen. Hun kunne ikke helt se hvem det var. Hun så lidt ned mod jorden, da hun spurgte om det med en date. Igen bed hun sig i læben, inden hun så på pigen igen. ”Nej, har du?” spurgte hun langsomt. På en måde håbede hun faktisk på at høre at pigen ikke havde en date, men hvis det skulle vise sig at hun faktisk havde en date, var det jo også fint nok.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Magnus Timothy
SPION
avatar

Antal indlæg : 92
Geografisk sted : Manchester, Storbritannien
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Ons jun 27, 2012 2:24 am

En af mændene oppe i professor rækken var Magnus Timothy. Han så lige ud, uden at kigge på et eneste menneske. Han var ikke det store fest menneske. Han rettet sit blik hen mod Maggie da hun trak Lando med ud på danse gulvet. Et lille drilsk smil fremkom på Magnus' læber. Han stod med hænderne i lommerne, af sit jakkesæt. Jakkesættet havde en knap, som var lukket. og det var halvmørkegrå. Hans hår sad som altid. Sjusket. Han var heller ikke den type der sat sit hår..
Magnus havde en date, og det var han på en måde glad for, selvom han ikke var så glad for at dansede. Han stod bare der oppe. Næsten alene på rækken af professorer. Han rettet blikket hen på de elever der bare stod og dansede. Han kunne genkende én person, ovre fra pige rækken. Skye Miller. Hendes hår var det han kunne genkende ved hende. Han rettet så blikket ned og gik hen mod pigerne i hjørnet. Han så på pigen nær Skye. "Godaften," sagde han med et lille smil, og gik dog videre. "Godaften frøken Miller, hvem er din veninde?" spurgte han så og et lille smil.

Jakkesæt: http://cdn102.iofferphoto.com/img/item/201/487/696/2011-new-dior-men-s-prom-dresses-suits-1-button-black-f2bdb.jpg
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena Night
Leder for Dødsgardister
avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Skolen?
Female Join date : 18/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Ons jun 27, 2012 4:23 am

Elena var kommet forsent til det store maskebal som blev holdt på skolen. Hun kom stille og diskret ud fra døren da Maggie var igang med sin tale. Hun havde en stropløs marineblå kjole og nogle marineblå højhælede sko som passede til. Som en lille ekstra havde hun også en marineblå lille taske med. Hendes maske. Håret var løst men alligevel bølget og flot sat. Elena var næsten lige startet som professor på Hogwarts og det var hendes første bal. Hun kendte ikke mange af eleverne endnu men en partner havde hun nu fundet alligevel. Hun havde næsten lige mødt hendes partner og alligevel havde hun det som om de allerede kendte hinanden ret godt. Indtil videre havde mange af dem der boede på skolen- Både professorer og elever- budt hende dejligt velkommen og mange af eleverne havde sagt at de glædede sig til at deltage i hendes timer Flyvning og Forsvar mod Mørkets Krafter hvilket gjorde hende utrolig glad og hun glædede sig meget.
Elena plejede ikke at danse særlig tit og når hun gjorde syntes hun ikke engang selv at hun dansede godt. Hun havde dog gået til dans som lille. Hun stillede sig op på rækken hvor professorene skulle stå.

Kjole: http://en.amerikanki.com/wp-content/uploads/2011/02/Nina-Dobrev-dark-blue-dress1.jpg

Hår: http://images.hollywoodpix.net/nina-dobrev-picture-1612674982.jpg

Sko: http://us.123rf.com/400wm/400/400/saz1977/saz19771109/saz1977110900007/10538694-dark-blue-female-shoes-on-a-high-heel-and-clutch-bag-on-a-white-background.jpg

Taske: http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/442809921/New-sapphire-blue-lady-s-handbag-women-s-charming-bag-elegant-Dinner-handbags-shoulder-bag-for.jpg

Maske: http://shop.samanthapeach.co.uk/media/beautiful400/blue-and-silver-beautiful-mask-product.jpg


Sidst rettet af Elena Night Ons jun 27, 2012 6:17 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lando O'Connor
Hufflepuff - Overhoved
avatar

Antal indlæg : 8
Geografisk sted : Irland
Male Join date : 19/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Ons jun 27, 2012 11:11 am

Tøj:http://www.suits4menonline.com/media/wysiwyg/wedding_suits.jpg
Makse:http://www.partydelights.co.uk/images/masks/MASK042.JPG

Mens hans dansede med selveste rektor hviskede han blot tilbage i hendes øre "fornøjelsen er helt på min side, men hvis De vil have mig undskyldt rektor jeg har ting jeg skal nå lige inden" sagde Lando, han kyssede hendes hånd og derefter maste han sig igennem alle eleverne og ud til sit kontor.

Efter nogen minutter kom der en skikkelse tilbage iført stort set samme tøj dog med en maske på. Masken var gul med sorte striber og hatten som sad fast til masken var helt sort. Selvom Lando havde maske på, ville han stadig ligne Hufflepuffs overhovedet.
Lando skimmede den store menneske mængde der efterhånden var kommet, Lando ville mene at han aldrig havde set så mange elever inde i salen i sin tid både som lærer men også elev.
Han gik frit rundt i menneskemængde, det var nærmest rart at kunne gøre det uden at nogen 16-17 årrige hele tiden stoppede ham og spurgte om de ikke lige kunne få en dans med, som han var så vant til efter to år som lærer.
Lando scannede kort området for lærerne og lagde mærke til at alle stod nærmest på deres pladser undtagen 3. Ham selv, Magnus og den nye lærer, som havde præcis de samme fag som ham selv Elena Night, eller rettere hun kom listende der op lidt efter.

Han satte hurtigt sin kurs mod Magnus og de to elever han stod og snakkede med.
Da han stod omkring 2-3 meter fra dem åbnede han sin mund og sagde "Godaften Professor Timothy" Lando prøvede for alt i verden at gøre sin stemme ugenkendelig, men når alt kom til alt så synes han da selv at det virkede nogen lunde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Skye Miller

avatar

Antal indlæg : 43
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Tors jun 28, 2012 1:28 am

Skye lod blikket glide lidt rundt, inden det endte på pigen igen. Hun kunne stadig ikke helt gennemskue hvem det var, hvilket fik hende til at rynke brynene, og et tænkende blik blev dannet.
Det var først da en anden stemme kom, at hun slappede mere af i ansigtet og så mod stemmen. Hun kunne genkende stemmen med det samme. Professor Timothy, eller som hun egentlig ville foretrække bare at kalde hende, Magnus. ”Godaften professor.” sagde hun med et smil, og så lidt på ham. Han var pænt klædt, selvfølgelig. Ligesom alle andre derinde. Alle havde noget fint tøj på, selv Skye. Selvom hun dog ikke følte sig så godt tilpas som hun måske kunne. ”Du kunne genkende mig?” sagde hun så lidt efter, med en smule undren i stemmen. Hun vidste da godt han muligvis kunne genkende hendes stemme, men han havde jo genkendt hende, inden hun overhovedet havde sagt noget. Det var hendes udseende han havde genkendt hende på, hvilket hun ikke ligefrem var vant til. Faktisk fandt hun det sådan lidt underligt.
Skye vendte blikket mod endnu en person, der kom over til dem. Den stemme kunne hun ikke genkende, og heller ikke udseendet på personen. Så faktisk var hun sådan lidt blank på hvem drengen var. Derfor holdte hun også bare sin mund, og så bare lidt på dem alle tre. Pigen, Professor Timothy og drengen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Magnus Timothy
SPION
avatar

Antal indlæg : 92
Geografisk sted : Manchester, Storbritannien
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   Tors jun 28, 2012 1:40 am

Magnus, eller Timothy som hans venner normalt kaldte ham, stod endnu blot med hænderne i lommerne, og mindede om en stor dreng. Han smilte svagt og så på Skye. " Ja selvfølgelig, dit hår afløstret dig min kære elev," sagde han med et lille smil. Magnus kiggede lidt på Skyes veninde. Hvem søren var hun? En pige med blondt hår i en grønlig kjole og grønlige maske.. Hmm... Han bengyndte at tænkte.
Han tog en finger op under hagen. Et tænkende blik var sat på pigen. Men så rettede han det mod Skye. "Du må virkelig undskylde her forleden i undervisningen, jeg blev vel lidt vred..." sagde han på en tøvende måde. Selvom han godt selv kendte grunden til det.
En sagde ordet Timothy, og Magnus vendte sig om. En dreng, med skæg. Magnus smilte svagt. Han havde set jakkesættet tidligere, og ja. Lando. "Jamen goddag min ven, og du er?" sagde han og hævede det ene bryn. Han spillede med på Landos lille leg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Maskkerballet åbner~ Alle   

Tilbage til toppen Go down
 
Maskkerballet åbner~ Alle
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Storsalen-
Gå til: