IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fire and Ice ~ Gavin Moore

Go down 
ForfatterBesked
Celine Evans

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret. Hun bor almindeligvis i London
Female Join date : 24/06/12

IndlægEmne: Fire and Ice ~ Gavin Moore   Man jun 25, 2012 6:21 am

Tid: 20.10
Sted: Gryffindors opholdsstue
Omgivelser: Elever
Vejr: Det er stadig lyst, men på vej til at blive mørkt. Overskyet.

Gryffindors opholdsstue var godt fyldt op med kollegiets elever. De sad i vindueskarmene, i sofaerne, i stolene og på gulvet foran pejsen.
De fleste snakkede, mens dem der gik mere op i skolen lavede lektier. Lektier der først skulle laves til en uge efter. Men sådan var nogen, de lavede lektierne så snart de kunne, hvilket også var smart. Ihvertfald smartere end hvad den 17-årige Celine Evans plejede at gøre. Sidde til langt ud på natten, for at lave de sidste lektier. Men på den anden side, det var der virkelig mange der gjorde. Altså, lavede lektierne i sidste øjeblik. Og hvis man påstod det modsatte, ville det være en stor og fed løgn. For næsten hele kollegiet gjorde det, eller ihvertfald halvdelen.
Celine, sad henslængt i en rød lænestol. Hun lavede egentlig ikke andet, end at kigge på hendes kammerater. Eller kammerater og kammerater, ihvertfald dem hun var på kollegie med. Hendes lange, brune og bølgede hår lå ned over hendes skuldre og ned over hendes ryg.
Hun kunne jo egentlig bare bruge aftnen på noget andet end at bare kede sig og stirre på de andre elever, for eksempel lave lektier. Men helt ærligt, så orkede hun det ikke. Den undskyldning var der vist ingen der købte. Dels fordi den var latterlig i sig selv, dels fordi hun altid brugte den når der var noget hun ikke orkede, men skulle.
Hun kiggede ind i ilden, egentlig var det underligt at der var tændt op, det var jo sommer. Ilden holdte hende altid beskæftiget, i den kunne hun altid se en hel masse detaljer, figurer. Hun kunne altid fordrive kedsomheden ved at stirre i den, måske var det derfor hun altid havde et stearinlys på sit værelse derhjemme. For derhjemme, kedede hun sig næsten altid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Fire and Ice ~ Gavin Moore   Tirs jun 26, 2012 5:46 am

Snakken nede fra Gryffindors opholdstue, kunne tydeligt høre oppe ved drengenes sovesal, hvor en enkelt person sad. En mørkhåret dreng, der næsten lige var kommet ind i opholdstuen, og nu var oppe for at smide sine to bøger. En eliksir og en besværgelsesbog. Drengen var Gavin Moore, Gryffindor elev fra syvende årgang, på Hogwarts skole.
Gavin lod blikket glide lidt rundt i den tomme sovesal og sukkede let. Egentlig overvejede han lidt at blive deroppe, men han trængte alligevel til at snakke lidt med nogen, eftersom han næsten lige var kommet tilbage fra biblioteket, hvor han havde siddet og lavet lektier. Eller i hvert fald prøvet på at lave lektier.
Han træk en anelse på skuldrene, og nikkede så beslutsomt. Han trængte til at gå ned og være lidt social, i stedet for at smutte hen om den nemme løsning, igen, og bare sætte sig på sengen og glo fotoalbummet igennem endnu en gang. Det var blevet alt for ens.
Han vandrede langsomt over til døren og åbnede den, hvorefter han gik ned af trapperne. Efterhånden som han kom ned af trappen, steg snakken. Det var nærmest uudholdeligt da han kom ned for enden af trappen. Folk sad og snakkede i munden på hinanden.
Han så lidt rundt, med forhåbningen om at finde et frit sted at sidde, men i første omgang så der helt fyldt ud. Det var også det der fik Gavin til at overveje, om han alligevel bare skulle droppe at være social og så bare gå op til sovesalen igen, og kigge på billederne. Han rystede dog hurtigt på hovedet, og knyttede den ene hånd en smule. Nej, nu bliver du hernede Gavin! tænkte han lidt for sig selv, inden han begyndte at kante sig længere ind i rummet, over mod pejsen, da han synes det var rarest ovre ved den. Eller også syntes han egentlig bare det, da det var der han normalt tilbragte sin tid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Celine Evans

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret. Hun bor almindeligvis i London
Female Join date : 24/06/12

IndlægEmne: Re: Fire and Ice ~ Gavin Moore   Tirs jun 26, 2012 6:12 am

Hun burde egentlig tage sig til noget fornuftigt, noget andet end at sidde i lænestolen og stirre i ilden. Det ville mange andre i hvertfald mene. Men det var ikke det, Celine havde lyst til.
Hun ville helst gerne snakke med nogen, men da der ikke rigtig var nogen der skænkede hende bare et lille gran opmærksomhed var der vel ikke den store sandsynlighed for det.
Hun sukkede og kiggede ud af vinduet i den anden ene af opholdstuen, men da der sad en eller anden i vinduerskarmen kunne hun ikke se særlig meget. Desværre for hende.
Fra drengenes sovesal kom en dreng med mørkebrunt hår ned fra, hun lagde kort sit blik på ham og så så ind i ilden igen.
Hun mindedes hun havde set ham før, men det var vel nært umuligt ikke at have set ham før når de gik på samme kollegium. Og måske også endda på samme årgang, hvor pinligt at hun ikke kunne huske hans navn, hvis dét var tilfældet. Men selvfølgelig, der var mange navne på hendes årgang og kollegie hun ikke kendte. Ganske enkelt fordi de ikke havde taget kontakt til hende, altså, ville hun heller ikke tage kontakt til dem.
Egentlig en skam, da dette var hendes sidste år på Hogwarts. Hun havde kun skaffet sig omkring fire venner, fire venner hun aldrig så, fordi de kun ville have hende med ud at flyve. Påtrods af at de havde fuld kendskab til hendes fobi for at flyve.
Hun opdagede at en person havde sat sig ved pejsen. Og den person var sjovt nok den samme som kom ud fra drengenes sovesal, den bekendte dreng hun ikke kunne huske navnet på.
Hun smilte svagt og lukkede kort øjnene, før hun rettede blikket mod loftet. Det var meget... interessant. Sarkasme når det var bedst.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Fire and Ice ~ Gavin Moore   Tors jun 28, 2012 7:59 am

Gavin lod blikket glide lidt rundt, idet han gik gennem mængden og fik mast sig over til pejsen. Han havde ikke set nogen af hans venner på vej derover, hvilket på en og samme tid både ærgrede og glædede ham. Han trængte til at komme lidt væk fra dem. Det ville hans mor nok også være glad for, hun mente jo de havde dårlig indflydelse på ham. Gavin selv mente dog det modsatte, da de jo faktisk var en af de få grunde til at han ikke gik rundt alene hver eneste dag. Så kunne det godt være der var så mange andre mennesker også, men alligevel betød hans venner det meste. Sammen med hans nye kæreste Alexia Weasel. En huffepuff elev, der kun gik på femte årgang.
Det at hun kun gik på femte årgang, fik oftest tanken om hvad de skulle gøre når han så gik ud, til at dukke op. Hvordan skulle de på nogen måder kunne golde kontakten, eftersom de jo ikke ville se hinanden, medmindre de mødtes i ferierne, og det ville være alt for sjældent så.
Han skubbede tanken fra sig, fordi han ikke have lyst til at tænke på hvad der skulle ske bagefter. Han ville hellere leve i nuet, og nyde den tid han havde med hende, sine venner og de andre folk der omgav ham på skolen.
Efter han havde sat sig, så han lidt rundt. De fleste snakkede, eller var aktive nok til at lave deres lektier. Alligevel kunne han ikke undgå at se en enkelt pige, der sad for sig selv, og kiggede åndsfraværende op i loftet. Han fulgte hendes blik lidt, for at se om der var noget spændende deroppe, hvilket der bestemt ikke var. Han rystede let på hovedet, fjernede blikket fra loftet, og så i stedet smilende på pigen.
Han kunne faktisk sagtens genkende hende, og han vidste også de var fra samme årgang, men hun var en af dem han aldrig havde snakket med, så hendes navn kunne han ikke rigtig huske. Inde i sit hoved, gennemgik han alle de navne hun muligvis kunne hedde. Altså dem han kom på når han så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Celine Evans

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret. Hun bor almindeligvis i London
Female Join date : 24/06/12

IndlægEmne: Re: Fire and Ice ~ Gavin Moore   Tors jun 28, 2012 10:33 am

Celine så ud af vinduet, en ugle fløi i hast forbi vinduet. Flyve, fløj. Celine krympede sig næsten umærkeligt. Hun hadede, hadedevat flyve. Pågrundet flystyrtet der tog hendes mor fra hende, og mærkede Celine fir resten af livet. Psykisk. Hun trak benene op under sig og lagde armene omkring dem. Hun lagde den ene side af hovedet mod knæene og kiggede lige forbi drengen og ind i ilden.
Hun kunne høre på de andres snak at hovedemnet i opholdsstuen var flyvning. Selvfølgelig.
Brøkdele af samtalerne nåede hendes øre:'Bedste kost...''Styrter ikke...''Flyver højt og hurtigt...' At dømme ud fra deres ord, handlede det om en kost. Indtil flere stemmer trængte ind i hendes øregang:'Et fald højt oppe fra kan dræbe...''Irlands søger blev lam..''Englands ene basker er på hospitalet...''Ellis Smith, fra Ravenclaw, endte på hospitalsfløjden efter sidste kamp...' Gid de ville holde mund. Men de forsatte selvfølgelig. Hun hørte den skingre stemme, der tilhørte Isabelle hvisker meget højt til sin veninde:'Vi kunne tvinge Cel op på Ellis' kost. I ved jo hvad, der er med hende.'
På et splitsekund blev farven i Celines ansigt ændret fra bleg, til sygeligt bleg og hendes øjne blev spejlblanke. Ikke flyvning, ikke koste. Onde grin, hånlige blikke var sikkert rettet mod hende og Isabelles stemme genlød nu højere, mens hun fortalte sin plab til nogle flere.
Celine hørte ikke efter længere, hun havde for travlt med at være i chok.
Da hun kom til sig selv, glippede hun med øjnene og opdagede at den bekendte dreng smilte til hemde. Hun smilte svagt igen, meget svagt.

//Ingen krea -.-
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fire and Ice ~ Gavin Moore   

Tilbage til toppen Go down
 
Fire and Ice ~ Gavin Moore
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Gryffindors opholdsstue-
Gå til: