IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 And you are? ~ Benja Cale.

Go down 
ForfatterBesked
Nathan Grant

avatar

Antal indlæg : 20
Geografisk sted : Altså Hogwarts i skoletiden, men ellers Nottingham i England.
Male Join date : 24/06/12

IndlægEmne: And you are? ~ Benja Cale.   Søn jun 24, 2012 8:56 am

S: Ved de trapper der kan bevæge sig.
O: Nogle få personer, der er på ved ned for at få frokost. Massere af trapper og malerier.
T: Klokken er vel omkring, nej det ved jeg ikke. Der ved frokosttid.
V: Udenfor skinner solen, men der er en smule skyet og sådan halvkoldt.

De fleste elever var på vej ned af de mange trapper, for at komme ned til storsalen. Maden kom jo snart på bordet, og de fleste var ved at være ret sultne. Forståeligt nok egentligt. Mange havde ikke spist siden morgenmaden, så det var et stykke tid siden jo. Der var også en anden dreng, der var på vej derned, alene. Han ville derned for selvfølgelig at spise, men også for at finde sine venner. De var kommet af vejen lidt hurtigere end ham, efter den time de lige havde haft. Fordi professoren skulle snakke med ham om noget, omkring nogle lektier. Nå, men i hvert fald var denne dreng Nathan Grant.
Nathan stoppede op og sukkede tungt, da han manglede den næste trappe for at kunne komme videre ned. Det var egentlig noget underligt noget, det med at trapperne bevægede sig på den måde. Det var også ret sjovt og spændende, men mest af alt underligt. Og efter næsten syv år på skolen, var trapperne begyndt at blive godt irriterende frem for alt andet.
Han lod blikket glide lidt rundt, inden han nikkede let. Der var få andre personer omkring ham, men ingen han kendte. Alle nogle han kun havde set før, men aldrig snakket med. Det var vel egentlig også lige meget. Han behøvede ikke have nogen at snakke med, på den korte vej der var ned til storsalen, hvor hans venner ville sidde og vente på ham. Det hele var jo fint så. Han kunne godt gå uden dem lidt. Faktisk nød han nogle gange at komme lidt væk fra dem, fordi han kunne have brug for lidt ro til hovedet. Det der med at sidde helt for sig selv, ude for for eksempel søen, fordi der ikke altid var så mange personer derude. Der havde han mulighed for at sidde alene og tænke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Benjamin Cale

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og London, i ferierne
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: And you are? ~ Benja Cale.   Ons aug 22, 2012 8:55 am

Hvad var der så spændende ved trapperne? Det var trapper! T-R-A-P-P-E-R! Og det ville de altid være. Om de så var i himmelen, i helvedet, i den almindelige verden eller i troldmandsverden. Det var trapper! Bare trapper! Get it? Måske kunne de bevæge sig, men det kunne rulletrapperne sgida også. Ingen forskel. Måske en lille smule, men det er ganske enkelt detaljer.
Men stadig stod Benjamin nu her, for at få tiden til at gå med sine forbandede tanker. Og selvfølgelig havde tiden netop i dag besluttet sig for at gå langsomt. Mega langsomt, for at være præcis. Og han var altid præcis. Meget præcis for at være ærlig. Så præcis at han... var præcis.
Arh, det gav ingen mening! Minusmening! Og jo, det er et ord. Han havde opfundet det, og ventede nu på at tjene millioner af galleoner. Ha, det rimede. Millioner af galleoner, millioner af galleoner, millioner af galleoner... Rime, rime, rime! Han var jo en ekspert på rimefeltet. Han burde tjene penge på det.
Benjamin Cale, ordopfinder og rimer.
Lød godt ikke?
Fantastisk, ifølge ham. Men det skulle han jo synes, så intet nyt i det. Han var tvunget til at synes om sine egne idéer! Gisp!
Hvorfor var der ingen, der reddede ham fra hans egne tanker? Det var frustrerende at skulle høre på tanker, man ikke engang gad at høre på!
Hold on.. Var det ikke hans egne tanker? Jo, men de havde deres eget liv! De pinte ham! Plagede ham!
Minder det også jer om Herkules? Pine og Plage, de der nice små uhyrer der render i hælene på Hades?
Okay, hvorfor var det lige at han vidste niget om Herkules? Det måtte være den muggler, som nogle gange passede Benjamin som lille og fik ham til at se disneyfilm.
Disneyfilm... Bah! De var så urealistiske, så barnlige(Det var jo også børnefilm, din idiot Ben.), så... disneyfilm!
Hans blik gled rundt fra heks, til troldmand og fra troldmand, til heks. Frem og tilbage. Tilbage og frem.
Hvorfor var det her så kedeligt?
Nå ja, det at stå på en trappe var vel heller ikke kendt som det mest sjove. Vel? Også selvom de fløj rundt, som var de underlige. For det var de altså. Seriøst, trapper der 'fløj'? Hvor originalt. Hvor... spændende...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
And you are? ~ Benja Cale.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Trapperne-
Gå til: