IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 2:48 am

S: Hulkende Huldas Toilet.
T: Omkring 17:24 eller sådan noget.
O: Eh.. Nogle toilet båse, ingen mennesker overhovedet, og så Hulkende Hulda, der gemmer sig nede i afløbsrøret, imens hun græder.
V: Det regner udenfor, og er allerede ret mørkt, fordi det er overskyet.

Stemmerne var forsvundet, og folkene der før kiggede, var væk. De kunne være for sig selv nu, de to menneskerne, der før havde været i indgangshallen. Alexia Weasel og så selvfølgelig Gavin Moore. De var blevet gloet ret meget på, fordi de kom til at kysse lidt for intimt, et sted hvor de fleste kunne se dem. Det var også derfor de var gået nu. Gået til det sted, de mente de kunne få mest privat liv, Hulkende Huldas Toilet. Det kunne godt være Hulkende Hulda var der, men ellers var det tomt derinde. De kunne simpelthen være helt alene.
Gavin lod blikket glide lidt rundt, efter de var kommet ind af døren. Han holdte i et fast greb om Alexias hånd, uden at det var sådan virkelig hårdt. Han ville jo ikke skade hende. Han så lidt over mod hende, og bed sig igen i læben. ”Det skal vi ikke lade ske igen, vel?” sagde han langsomt. Han fik det egentlig sagt som et spørgsmål, selvom han bare havde ment det som en konstatering. Han var jo stort set helt sikker på, at hun havde det på samme måde. Det skulle bare ikke ske igen. At de blev opdaget, imens de sad og kyssede sådan, ret intimt. Det havde været utrolig pinligt, og han var næsten sikker på at snakken ville gå. Det ville blive nævnt for mange, og så ville det blive ekstra pinligt for dem. Det eneste han virkelig håbede på, var at de fleste af personerne på skolen ikke ville gøre det større, end det egentlig var. De havde jo trods alt bare kysset, eller.. I hvert fald havde de jo ikke gjort noget andet. De havde jo ikke stået og overgramset på hinanden eller noget i den kaliber. Så hvor stor kunne ’skaden’ egentlig lige være? Han mente godt nok selv at den var sådan halv stor, men alligevel kunne den jo ikke være virkelig, virkelig stor.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 4:02 am

Alexia fulgte roligt med ham, uden at sige en lyd eller gøre noget. Hun var, som det eneste, flov. Folk kunne jo havde stået og stirrede på dem, mens de kyssede.. Hun følte på en måde lidt skam over det. Ikke over at gøre det med ham, men at lade andre se på. Hun så svagt op, da hun så Hulkende Huldas område, hun fik et svagt på læben.
Da han stoppede og snakkede til hende, kigggede Alexia op på ham. Hun nikkede svagt, da hun vidste hvad han mente. "Men hvor ville du så gøre det næste gang?" spurgte hun på en drilsk måde. Hun så ned på deres hænder, hun fik dog lidt ondt i hånden af at han holdte fast. "Jeg stikker ikke af.." sagde hun lettere tøvende, og gik ind til ham, hvor hun lagde den frie hånd på hans bryst og stilte sig svagt på tær, for at kysse ham på munden.
Det var ikke bare det blide kys, det var et ordenligt kys, hun trak den anden hånd til sig, og lode begge sine hænder glide om livet på ham.
Alexia kunne ikke lade være med at smile, da hun kyssede ham, det var så rart, at hun kunne mærke sine læber mod hans, gjorde helt glad, hun følte næsten, at hun kunne være på den lyserøde sky, som man altid kunne når man virkelig var forelsket i en person.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 5:18 am

Gavin så lidt rundt derinde igen, inden han vendte blikket mod hende på ny. Og endnu en gang blev han betaget af hendes skønhed. Hun var virkelig smuk, på hendes egen måde. Hun lignede ikke alle andre piger, stod mere ud og virkede mere jordnær og alligevel anderledes, end mange andre piger kunne præstere. Det var jo helt fantastisk for ham, at han havde mødt hende ude i indgangshallen tidligere.
Han kunne ikke lade vær med at smile, da hun spurgte hvor de så skulle gøre det næste gang. Smilet fra frækt. ”Der hvor du lige lyster..” sagde han let og drillende, imens det frække smil stadig var over hans læber.
Han slap langsomt hendes hånd, da hun sagde det. Selvfølgelig stak hun ikke af, det kunne han havde sagt sig selv. Men han var vel bare så bange for at miste hende allerede nu, at han ikke helt tænkte klart på lige det punkt. Han lagde begge arme omkring hende, og holdte hende nær, imens hun langsomt stillede sig på tær.
Han nød at mærke hendes læber. Bløde, varme og behagelige. Han lod hans ene hånd glide op mod hendes nakke, for at lade den blive der, imens den anden, ligesom tidligere, gled ned til hendes numse. Denne gang startede han dog ikke med at lade den hvile der blidt, han lod bare sig selv tage lidt på den. Ikke sådan alt for krævende og sådan, men stadig så det var en tydelig, lidt fræk berøring.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 7:34 am

Alexia havde kun sine tanker på og om ham, hun ville på en måde gerne fortælle ham at hun allerede elskede ham over alt på jorden, men hun vidste bare ikke hvordan hun skulle sige det, og eller hvordan han ville reager på det.
Alexia kørte roligt hænderne fra hans ryg roligt rundt. Hendes kys blev mere intimt(staves), hun kørte sine hænder om på hans mave, roligt trak hun op i hans bluse og kørte sine hænder op mod hans bryst kasse.
Hun gjorde hendes intime kys til et snave. Da hun mærkede hans tag, bed hun ham let på læben, lidt som vild skab, som om hun ønskede mere. Det vidste hun dog ikke om hun ville mere. Hun følte svagt sin 'lidenskab' efter ham.
Hun løftede sin ene ben om hans ben, som hun flettede det lidt ind i hans. Alexia havde aldrig gjorden noget 'forbudt' mens hun var ærdu, måske skete det nu og her med ham?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 5:05 pm

Gavin kunne godt mærke han virkelig ville have hende. Ikke bare være sammen med hende, han ønskede virkelig at have hende. Og det havde han jo også, næsten, nu. Alligevel var han bange for at han måske ville komme til at gå for langt. Han var aldeles ikke sikker på, hvor klar hun var til det. Hvad nu hvis hun ville skubbe ham lidt væk og sige nej? Han måtte vel bare tage det som det kom, og så måtte han jo sige okay, hvis hun ikke var klar til det. Det skulle hun jo også have lov til ikke at være.
Gavin mærkede hendes hænder kører op under hans trøje, hvilket ikke gjorde ham noget. Han kunne ret godt lide at mærke hendes hænder. Han kørte selv hånden ved hendes nakke, lidt op i hendes hår, imens den anden bare blev holdt nede ved numsen.
Han lod hende ændre kysset, til et snav. Han lagde virkelig lidenskab i det, og nød det fuldt ud. For ham var alt dette helt fantastisk. Han havde muligvis været sammen med en enkelt pige inden denne gang, men han havde ikke følt den samme passion og lidenskab for det. Der var det bare sket, og så var det det.
Han kunne ikke lade vær med at komme med et svagt smil, da hun svingede hendes ene ben omkring ham. Han førte sin hånd lidt ned af hendes lår, for ligesom at holde hende lidt oppe, så hun ikke skulle stå og få mega ondt, fordi hun skulle holde sit ben oppe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 8:04 pm

Alexia følte at hun kunne mærke hans 'lidenskab', måske tænkte hun det samme som ham? Hun ville ikke gå for langt, for selvom hun var jumfrue, vidste hun godt hvordan det foregik, det kunne vel ikke være værre end at gøre det fuld, selvom det kun var fingeren.
Langsomt kørte Alexia sine hænder på hans bryst, op om hans nakke, stadigiværk var de under hans trøje. Faktisk bukkede hun håndledene, ved hans skuldre, så hendes (kan ikke huske hvad det hedder), -fra hendes albue og ned til håndledene - lå over hans bryst kasse.
Alexia tryk langsomt sit hoved lidt væk, men ikke nok til at ødelægge snavet. Hun smilte svagt i deres snav. Da hun kunne mærke hans hånd på hendes lår, hun gned roligt sit ben mod hans.Fuck en skøn dreng, tænkte hun. På en måde ville Alexia gerne op og sidde på ham, så.. Ja, det ønskede hun på en måde. Men hun ville ikke bare hoppe op, det var jo op til ham, om han løftede hende op?
Et svagt støn kom fra hende, ikke et mildt støn, men nærmest et fræk støn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 10:48 pm

Gavin elskede hende virkelig, det kunne han mærke lige nu. Elske var et stort ord, specielt for ham, men noget gjorde det bare helt tydeligt for ham, at han elskede denne pige. Alexia Weasel. Mere end han før havde elsket en pige.
Han kørte hånden lidt op og ned af hendes inderlår, på en blid, men fræk måde. Han havde det virkelig som om han kunne få det hele og klare alt. Nu havde han hende, så kunne han vel også få og klare alt. Selvfølgelig vidste han godt det ikke var sådan det fungerede, men det var dog sådan han havde det.
Han kunne på en eller anden måde godt fornemme hvad hun ville, så han løftede hende roligt op, uden virkelig at bryde deres snav, og så holdte hen hende ellers bare oppe, imens han ventende på at hun svingede benene omkring ham, så han ikke skulle bære alt vægten uden hendes hjælp.
Han brød langsomt deres kys, for at se lidt på hende. Dog lænede han hovedet frem mod hendes lidt efter, og kyssede fra kinden, og så videre ned på halsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 11:41 pm

Alexias hjerte bankede af sted, men ikke som når man var i chok. Hun åbnede øjenene. Svagt, og så på hans kinder og lukkede øjne. Dog lukkede hun dem i igen. Da han løftede hende lige så stille op, udstødte hun et svagt støn, som skulle have været et overrasket hm.
Hun svingede det andet ben om ham, dog løste hun dem bag om ham nu. Hun rettede let på sig, så hun sad på ham, ved eller lige lidt over underlivet på ham.
Da han brød deres ellers så fine snav, åbnede Alxeia øjnene, og så på ham. Hun var blevet lidt højere end ham. Hun smilte svagt, og kyssede ham blidt på panden.
Alexia følte hans læber på sin kind, som kom ned ad hendes hals. Hun blev svaglig rød på ørerne, han var ved at gøre hende liderlig. Hun rykkede hovedet lidt, så halsen blev strukket ud, hun bed ham let på øret, hans kys på halsen, gav endnu et støn fra hendes læber.
Alexia trak mere op hans trøje, hun hev den helt op til hans armhuller. Hun kunne ikke rive hans trøje af, da han holdte hende oppe.. Hendes lyserødeøre, blev lidt mørkere...

//I denne weekend, kan jeg kun komme på via min mobil... Så du må undskylde stavefejl, længde og alt andet! Forretsne.. Hvis de kommer til 'samleje'øjneblikket, går vi så ikke i black out? :)//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Fre jun 22, 2012 11:52 pm

Gavin tog et fast tag i hende, da han havde løftet hende op, og hun svang benene omkring ham. Hun skulle jo nødig falde ned eller sådan noget, fordi han ikke holdte hende ordentligt oppe.
Et lavt støn forlod hans læber, da han efterhånden var sådan ret tændt.
Han kunne ikke lade vær med at smile en enkelt gang, da hun bed ham i øret. Han kunne egentlig godt lide det, men alligevel fandt han det også en smule sjovt. Han forsatte bare med at kysse hende. Ned af halsen og videre ned til hendes barm, hvor trøjen ligesom kom i vejen.
Han så langsomt op på hende, da hun jo var højere end ham nu. Hans blik var en anelse spørgende, da han var bange for hvor langsomt han egentlig måtte gå. Han endte dog bare med at lade som ingenting, og fjernede langsomt den ene hånd, for at trække hendes trøje af. Han var dog ikke helt klar over om det var muligt, eftersom han også skulle holde hende, og hun jo skulle løfte armene og sådan noget.
Han lagde faktisk ikke mærke til at hendes øre havde fået en rødlig farve. Han var optaget af noget helt andet.

//Okay. ^^ Jo, det synes jeg vi skal gøre. Så kan vi bare springe frem til efter det, eller sådan noget. Hvis de altså overhovedet når dertil.//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 12:48 am

//Hun har kjole på! O.o//

Alexia holdte et stille bid i hans øret, hvor hun stille og roligt trak lidt i hans øre. Hun så på ham, da han kom med et lille støn, hun smilte halvt. For det tændte hende endnu mere. Hun svimlede med øjnene af nydelse. Da han så op mod hende, forstod hun hans ordløste spørgsmål. Hun lod sine hænder forlade hans krop, og trak kjolen op over hovedet på sig selv.
Hun trak der efter hans trøje af, så hun ikke var den eneste der var næsten nøgen, da hun kun var iført bh og trusser, og sine sko. Hun trak den ene sko af med den anden, samt sine ankel sokker, ligeså med den anden.
Alexia lagde igen sine hænder på hans bryst, nu hvor hun havde revet hans trøje af.

//Altså hvis de lige skal til det, springer vi jo bare frem til de er færdige? :P//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 8:06 am

//Ups.. Bare lad som om det før ikke er skrevet så. //


Gavin smilte stadig en anelse, og så lidt rundt. Han havde åbnet øjnene lidt igen, fordi hun træk kjolen af, og det ville han egentlig gerne se, selvom det måske var lidt frækt at han ville det.
Han lod sin ene hånd glide lidt ned af hendes hals, og ned til hendes ene bryst, som han blidt kærtegnede.
Han lod hende trække hans trøje af, og smilte lidt til hende. Egentlig havde han ikke noget imod at have så meget nærkontakt, når det var hende. Det var noget helt andet, fordi han jo også selv ønskede det. Så det var jo bare fint.
Han kyssede hende blidt på kinden igen, og så ind i hendes smukke, blå øjne. Han var virkelig betaget af både dem, og så selvfølgelig hende.

//Jear. Så har jeg vist også forstået det rigtigt, perfekt. ^^ //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 8:15 am

//Haha..xD//

Alexia nussede ham let på kinden. Hun så ned ad dem, hvordan han kærtegnede hendes bryst. Hun smilte svagt, nussede sin næste mod hans. Hans kys på hendes kind, var dejligt.
Alexia tog hans hhånd fra hendes bryst op til sit hoved højte, hun tog hans lang finger og pegefinger, hun spredte de andre finger på hans hånd, så de ikke kom i vejen. Hun begyndte langsomt at sutte på hans fingre. Hun lande sin pande mod hans, men forsatte sit sutteri på hans fimgre..

/Ogoody!//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 8:28 am

// xD //

Gavin betragtede hende bare roligt, imens han så på hende. Lige nu var han faktisk for optaget af hende, til at kunne tænke på alt andet. Han ligeglad med alt hvad der skete omkring ham.
Han fulgte hendes bevægelser helt til fulde, da hun tog hans hånd, spredte fingrene lidt og langsomt begyndte at sutte på dem. Han kunne ikke lade vær med at smile lidt over det, fordi han egentlig godt kunne lide det, hvilket i nogle øjne måske virkede alt for underligt, men han var da egentlig ligeglad.
Den hånd Alexia ikke havde taget, holdte han hende stadig oppe med. Han ville jo stadig ikke lade hende falde.

//Okay, er virkelig ukreativ lige pt. oo' //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 8:51 am

Alexia suttede roligt på hans fingre. Hun så på ham, hun tog hans fingre ud fra munden, og slikkedde let o på dem. Derefter rykkede hun sit hoved mod hans, og bed ham på i underlæben.
Alexia kørte sin ene hånd hen mod hans kind. Hun begyndte at kysse hans hals...
"Hvad har du aller mest lyst til nu?"spurgte hunn stille og hviskene... Hun ville gerne vkidere med deres hygge...

//Så vi to!//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 8:57 am

Gavin betragtede hende bare, imens han holdte hende oppe med den ene hånd, og lod hende holde i den anden. Han tog dog hånden til sig, da hun stoppede, og holdte hende oppe med dem begge i stedet, så alt vægten ikke var på hans ene arm længere.
Han smilte en smule, og fjernede hans ene arm, for at stryge hende lidt over kinden. "Det du har lyst til.." hviskede han lavt, og kyssede hende kort på munden, inden han træk hovedet tilbage igen og så på hende.

//^^'//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 9:09 am

Alexia smilte svagt, og nussede hans næse mod hans. "Hvia jeg sagde du skulle kysse min krop og tage min møgdom, ville du så gøre det??" spurgte hun med et smilt.
Hun lod sig glide ned fra hans krop, mens hans hånd endnu var om hende, bare ikke til at holde hende oppe længere. Hun bukkede sig ned, til hans bukser. Hun knappede dem op, langsomt trak hun den ned ad hans ben, dog satte hun sig på gulvet, og så op på ham. Hun tog så sin kjole og fuldede den sammen, som til en pude, som hun så lagde hovedet ned på.
Nu lå Alexia ned, med benene bukket, og så op på ham.

//Når du har skrevet dit emne, kan vi så ikke gå i black out? :P//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 9:19 am

Gavin kunne ikke lade vær med at smile ret frækt inden han nikkede. ”Med glæde..” sagde han i et ret frækt tonefald, som passede perfekt til hans smil, og det han lige havde sagt. Han var helt villig til det, da han alligevel gerne ville have hende. Han ville så forfærdelig gerne have hende.
Han så ned på hende, da hun langsomt satte sig ned og træk hans bukser af. Han sørgede dog selv for at få dem helt af, og så på hende, med et bredt, frækt smil. Han gik helt hen til hende, og lod hånden glide ned af hendes ryg, startende ved nakken, og ned til hendes trussekant, som han langsomt tog af hende. Han stillede sig bare hende, og betragtede hende lidt, inden han tog hans egne bokseshorts af.

//Hah.. Jo. Nu kan vi gå i Black out. //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 9:31 am

//Så laver jeg til når de er færdige! XD//

Alexia stønnede en del, hun var endt med at være oven på ham. Hun så ned på ham med umattede øjne. Hun rejste sig for at få sine trusser og bh på igen. Mens hun kastede hans boskeshorts over til ham. Hun så hen modd ham. Hun smilte svagt, næsten taknemligt. Hun gik mod hans hoved og satte sig ned på sine knæ, og tog roligt sin kjole over kroppen igen.
Hun bukkede sig ned mod hans hoved, og kyssede ham blidt på munden. Der efter hviskede hun i hans øre... "Du bliver i skyld hvis det er jeg bliver gravid,"og rejste sig igen. Hun gik over til vasken, for hun var dog noget svedig efter det. Hun tog en hånd under vasken og skyllede sig de steder hun havde svedt mest på.
Alexia stod nu med ryggen til Gavin, og begyndte at rette på sit hår nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 9:41 am

//Perfect. xD //


Gavin lå bare på gulvet, og så op på Alexia, med et træt ansigt. Han svedte en del, eftersom det faktisk havde været ret hårdt, men dog også ufattelig rart.
Et træt suk forlod hans læber, da hun rejste sig og kastede hans bokseshorts over til ham. Han tog dem langsomt på, imens han kom op og sidde. Han støttede sig til hænderne, så han kunne slappe lidt mere af. Han træk stadig været sådan lidt anstrengt, fordi han stadig var sådan lidt forpustet og ret træt.
Han smilte lidt, da hun kyssede ham på munden. Han elskede det stadig, selvom de efterhånden havde kysset ret mange gange. Det underlige ved deres forhold var bare, at det var startet denne dag, og de havde allerede været sammen. Sådan rigtigt sammen, hvilket ikke var helt normalt for ham. Normalt gik der jo tid, før forhold nåede til sex, men åbenbart ikke lige ved dem. Og de havde vist bare været heldige at de ikke blev opdaget.
Han bed sig en anelse i læben og nikkede så let. ”Fair nok.” sagde han og nikkede let. Det lød faktisk som om han var ligeglad, men faktisk var han sådan lidt nervøs for, at han måske havde gjort hende gravid.
Gavin rejste sig langsomt op, og tog hurtigt hans bukser, samt trøje på igen. Og så selvfølgelig også hans sokker og converse, som de havde fået af ham, et sted inden de virkelig kom i gang med at hygge sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 9:56 am

Alexia så om på ham, med et lille smil. Hun kiggede lidt efter sine sokker, men gad ikke finde dem. Dog så hun på ham. "Hvorfor så lækker, selv når du er træt?" spurgte hun drilsk, og begyndte at rode lidt rundt med sit hår. Hun sukkede letter forpuset.
Hun begyndte roligt at få orden på sit hår, og gik så derfor hen mod Gavin. Hun havde et drilsk smil på mens hun så roligt sagde "Bare rolig, jeg tager p-piller, så der er ikke stor chancde for at du skal blive far om ni måneder..". Hun gik hen om lagde armene om ham. "Det er jeg jo nødt til, når jeg er venner med James, man ved jo aldrig hvad der sker når man er fuld, som nok kun ville ske med du og jeg nu," sagde hun så, og så op på ham med et lille kæk smil.
Alexia lagde hovedet på hans skulder og sukkede svagt. Et lille støn kom dog fra hende, da hun først fik sin udløst nu, hun gned benene lidt sammen, for ikke at stønne for meget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 10:10 am

Gavin fulgte hende lidt med blikket, og kunne ikke lade vær med at smile over hendes kommentar. ”Hvorfor så sexet selvom du er træt?” spurgte han drilsk, bare for ligesom at give igen, af samme kaliber.
Han så lidt på hende, inden han langsomt satte sig ned igen, op af den kolde badeværelses væg. Han kunne tydeligt mærke at søvnen snart ville overtage, hvis han ikke kom i gang med noget, eller i det mindste fik proppet lidt koldt vand i ansigtet, men da han lige havde sat sig, gad han ikke til at rejse sig igen, for at proppe lidt vand i ansigtet. Måske lige lidt senere.
Han sukkede lettet, da hun nævnte det med p-piller, og prøvede bare at ignorerrer tanken om hvad hende og James lavede når de var fulde sammen. Han brød sig jo ikke rigtig om det, men han ville heller ikke holde hende fra at drikke med hendes bedsteven. Selvom han dog ville blive glad, hvis de gad lade vær med at hygge sig for meget, når de så var fulde. Desværre kunne de jo ikke bestemme over dem selv når de var fulde, det kendte han jo udmærket godt fra sig selv. ”Godt.” sagde han roligt og så lidt på hende.
Han kyssede hende kort på hovedet, da hun lagde det på hans skulder. Faktisk lagde han ikke mærke til det lille støn der kom fra hende.

//Smutter i seng nu, drøm sødt. ^^ //
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Lør jun 23, 2012 8:29 pm

Alexia så drilsk på ham, "Jved godt jeg er sexet," sagde hun, og hendes smil var et lille svagt smil, og nogle trætte øjne denne gang.
Hun tog sin sko, og vendte bunden i vejret, og hun åbnede en lille fold, hvor hun trak sin stav ud fra, hun gik ingen steder uden den. Hun så hen på ham, og sagde en vandbeværgelse, agumentium(har ikke noget at se hvordan den staves på, såvi siger staves). Alexia fik et smil på læben, hun havde jo lige skyllet ham våd.
Alexia så på hans ansigt udtryk, hun kunne se at han ikke gad hører det med James, et kært smil kom op på hendes læbe, "Hvor er du bare kær, hvis det hjælper, så kan jeg godt lade vær med at nævne mine tider sammen med ham, de tider hvor vi var fulde, selvom jeg ikke kan huske dem.." sagde hun, og satte sig ved siden af ham. Hun tog rundt om hans arm, og kyssede ham på kinden.
Hun kneb endnu benene sammen, selvom det endnu trak lidt på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Man jun 25, 2012 3:40 am

Gavin så smilende på hende, og nikkede let. "Det var godt!" sagde han og smilede bredt, og en anelse drilsk. Han var stadig ret træt, og kunne egentlig godt bruge noget søvn, men alligevel ville han ikke gå fra hende. Være en lyseslukker og sige at han var for træt til at overskue det lige nu.
Han fulgte hende med blikket, da hun trak sin stav frem fra skoen. Det var et underligt sted at have sin stav, men ja'ja, han kunne da være ligeglad med hvor hun holdte sin stav henne.
Han rystede lidt på hovedet, og så på hende. "Hvad skulle det til for?" spurgte han undrende. Dog smilte han stadig, da hendes handling ikke gjorde ham sur. Han så på hende.
Han bed sig en anelse i læben da hun sagde det og nikkede så let. "Tak, det er jeg glad for.." sagde han og kløede sig let ved nakken. Han fandt egentlig emnet lidt underligt, men han var dog mere rolig omkring det nu, da han vidste hun nok skulle lade vær med at snakke for meget om det.
Han kunne tydeligt mærke han var forelsket i hende, da selv hendes lille kys på kinden, gav ham en varm fornemmelse i maven. Behagelig, og fuld af sommerfugle. Han skævede lidt over til hende, betragtede hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Man jun 25, 2012 4:45 am

Alexia smilte roligt og gabte svagt. Hun skubbed let til ham. "Du er skøn... " sagde hun stille og gned sig svagt under øjnene. Hun kunne se og mærke på ham, at han ikke brød sig om den samtale, som de var kommet ind i.
Hun holdte let om hans arm, og nussede hans hånd, med sin. "Hvordan er det at have så stor en hånd? "spurgte hun som et lille emneskrift. Hun svarede ikke på hans kommentar til det andet. Alexia blev trættere og trættere efterhånden.. Hun var træt igen, meget. Hun lukkede svagt sine øjne i, og gabte roligt. Hun kunne let falde i søvn ved siden af ham...
"Hvor ku' jeg godt sove her...." sagde hun træt og holdte endnu omm hans arm. Mens hendes hoved hvilede på hans skulder..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gavin Moore

avatar

Antal indlæg : 83
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   Man jun 25, 2012 5:47 am

Gavin så lidt på hende og smilte svagt. Det var ikke fordi han var sur eller noget, han var simpelthen bare så træt, at selv den lille ting at skulle smile, var en udfordring i sig selv.
Han rynkede brynene en anelse, og så ned på deres hænder. Han havde aldrig rigtig tænkt over det faktisk, og for ham var det jo hende der havde en lille hånd, og ikke ham som havde en stor hånd. Han kløede sig lidt bag nakken, og rystede så lidt på hovedet. ”Det eh.. føles ligesom at have en lille hånd, tror jeg.” sagde han sådan lidt tænkende. Han anede ikke hvad han ellers skulle have svaret, da han jo ikke følte han virkelig havde en stor hånd.
Han glippede lidt med øjnene, da de var ved at glide helt i. Han ville virkelig gerne holde sig vågen, i det mindste bare til hun faldt sådan i søvn. Hvilket faktisk var derfor han nærmest blev lettet, da hun nævnte at hun godt kunne sove der, for det kunne han jo også. ”Bare læg dig til at sove, jeg trænger alligevel også selv til søvn.” hviskede han, og træk let på skuldrene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3   

Tilbage til toppen Go down
 
Oh.. That was embarrassing! ~ Alexia Weasel.<3
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Slottet :: Hulkende Huldas Toilet-
Gå til: