IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Omkring med blomsterne - Benjamin

Go down 
ForfatterBesked
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Omkring med blomsterne - Benjamin   Tirs jun 19, 2012 10:18 pm

Sted: Drivhusene
Tid: 19:36
Omgivelser: Planter, krukker og divse ting
Vejr: Lettere lunt men med en brise.

Den femten årige Ravenclaw elev, havde begivet sig ud til Drivhusene, hun ville se til sine planter og blomster, hun var det sande vidunderbarn inden for Botanik. Pigens navn så ment Alexia Weasel. Hun havde sat sit hår i to lave rottehaler, og havde en blå top på. Unden på toppen havde hun gennemsigtig sorte trøje som var tynd og havde nogle forskellige mønstre. Hun havde nogle grå tætte jeans på, som havde huller ned ad sig. Og som sko, bar hun sorte convers.
Hun gik hen mod sine guleblomster, for at se hvordan det gik med dem. Hun lagde en fortigt hånd under kronebladene, og løftede den ene blomst let op, for at lugte hvordan de duftede. "Sikke en skøn duft," sagde hun. Og smilte svagt. Hun havde på fornenmmelsen at der ville komme en person, en person hun ikke havde mødt så meget. Hun så sig om, hun trak sin stav og sagde Lumus besværgelsen, så et svagt lys kom frem, hun så sig om, "Hvem der?" sagde hun, hun gik roligt tilbage, og da noget faldt på gylvet, fik hun kæmpe chok! Hun fik skubbet sin egen krukke ned, og hun havde det svært. Med besværgelser, hvad kunne der nu ske? Dømmedag?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Benjamin Cale

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og London, i ferierne
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Tors jun 21, 2012 12:23 am

Som sædvanlig var Slytherin eleven Benjamin Cale iklædt sin grå hættetrøje og nogle grå jeans. Hans sorte hår lå også som sædvanlig ned, alt i alt så han faktisk ud som sædvanlig.
Hvorfor han var ude af slottet denne aften var et mysterium, i særdeleshed for ham selv, da han egentlig aldrig gad være ude.
Han bevægede sig hen over de grønne, velklippede græsplæner og et sted hen han ikke anede hvor var.
Han havde intet bestemt mål, da han egentlig bare havde fået en pludselig indskydelse af at ville et sted hen. Om det var det ene sted eller det andet, var egentlig Benjamin fuldstændig ligegyldigt.
Foran ham dukkede drivhusene op, han hævede det ene øjenbryn, noget han elskede at han kunne. Var det seriøst her hans ben havde bragt ham hen? Jamen, det var da helt fantastisk. Nu skulle han bruge aftnen, fordi han ikke orkede at gå andre steder hen, blandt blomster og planter. Jubii.... Nej, egentlig var det temmelig nedern.
Han rystede på hovedet, ikke at han skulle nyde noget af at skulle derhen. Men han gik alligevel derhen af, hvilket han fortrød. Der lød et bang og en bange, eller bange og bange, chokeret i hvertfald, pigestemme derinde fra.
Skulle han nu også til at have selskab? Aftnen udviklede sig bare bedre og bedre..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Tors jun 21, 2012 5:50 am

Alexia så blot en mus, en mus havde givet hende et chok, og fået hende til at balre hendes blomst. Hun sukkede og så sig. Hun så en skygge. Hun gav et kort oh hårdt ryk i sin stav, så den slukkede. Hun gik stille hen mod drivset dør/sidedør. Hun åbnede den, og så sig om, selvom det ikke var særligt sent, var det mærkt, det undre hhende dog lidt.
Hun kiggede efter skyggen, hun gemte sig bag noget, og listede roligt ind mod personen, hun ville se hvem det var, så derfor listede hun ind mod personen. Det gik bare ikke som forventet...
Hun fik trådt en plante over roden, så den kom med et kort skrig. Hun holdte sig for ørerne, og lød så hen mod personen, hun stod bag personen, og havde lagt sin stav mod personens hals. "Hvem er du?" spurgte hun så, oghavde den anden hånd om personens bryst, hvorfor vidste hun ikke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Benjamin Cale

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og London, i ferierne
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Lør jun 23, 2012 1:13 am

En mus pilede over gulvet, selvfølgelig. En mus.. Hvorfor var det at kvinder var så bange for mus? Det var jo mus! De fucking hundrede gange mindre, og så var de jo søde. Han kiggede på pigen, hun havde blåt hår. Okay, det var bare underligt. Blåt hår? Det var sejt nok at hun havde den farve, men så stoppede det også der. Han var ikke ligefrem den type der flippede ud over det og bukkede for hende, bare pågrund af håret. Og ja, den type fandtes. Faktisk kendte Benjamin et godt eksempel: Hans søster, der kunne imponeres af alle. Selv en mus.
Han kiggede på hende med et hævet øjenbryn. Langtfra imponeret. Hans blik fulgte musen i dens flugt over gulvet, inden den forsvandt bag nogle kasser... Ja, han vidste ikke lige hvad der var i kasserne og havde heller ikke den store lyst til at finde ud af det.
Han kiggede igen på pigen, eller rettere og sagt, på det sted pigen havde stået da et skrig genlød i drivhuset.
Han mærkede noget mod sin hals og vendte sig om og fik øje på pigen.
Hun havde sin tryllestav rettet mod ham og han fik bekræftet hvad han hele tiden havde haft mistanke til: Hun var gal.
Han fjenrede hurtigt hendes hånd fra hans bryst. Ikke fordi det var specielt provokerende, det var bare irriterende. Og irriterende ting skulle ikke være tilladte, faktisk skulle de fjernes.
"Det her er simpelthen for meget..." Sagde han og kiggede træt på hende og på hendes tryllestav. Han var ubevæbnet, så ih, hvor var hun da modig! Eller bare virkelig dum.
Han løftede armen, greb fat i hendes håndled og pressede på hendes pulsåre, mens han pressede hånden bagover og hende ned i gulvet.
"Ihvertfald ikke en du skal true med en tryllestav..." Sagde han og slap hendes arm, det måtte gøre ondt. Det havde ihevrtfald gjort ondt på ham, hver gang hans ninjutsu lærer havde gjort det på ham.


Sidst rettet af Benjamin Cale Søn jun 24, 2012 4:32 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Lør jun 23, 2012 3:34 am

Alexia havde set at han havde opdaget hende, men ikke til at hun 'hoppede' på ham. Da han fjernede hendes hånd fra hans bryst, og hørt hvad han sagde, undrede hun sig lidt. Men da han holdte på hendes puls, blev hun en smule bange. Alexia bed sig selv i læben da han gjorde det.
Efter han havde lang hende ned, hev hun ham med ned, lidt over hende, hun lå på ryggen, og stirede op på ham. Hun tabte sin tryllestav og blikkede lidt.
"Hej," sagde hun på en lidt flov måde. Det var ikke normalt for hende at rive folk med ned, eller at true dem. Hun sukkede let, og prøvede roligt at nå sin stav, men da det hun havde hevet ham med ned oven på sig, var det lidt svært.

//Undskyld det korte svar, jeg er lidt dø...:o - vi skriver om det på mobilen!//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Benjamin Cale

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og London, i ferierne
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Søn jun 24, 2012 4:55 am

Det hun gjorde bagefter, kom bag på Benjamin. Og det var der ikke ret meget der gjorde. Først var han imponeret, bare lidt. Og så sukkede han og kiggede ned på hende.
Hvis nogen så dem... Det ville være virkelig, virkelig akavet. Han rullede væk, helt ligeglad om det gjorde lidt ondt på hende. Han skulle bare ikke nyde noget af at ligge i den position mere, den forekom ham.. ja, han vidste ikke helt hvad han skulle kalde den. Men han kunne bare ikke lide den.
"Hej..." sagde han og kiggede tøvende på hende. Han prøvede at glemme hvad der lige var sket, det hele forekom så akavet. Hvilket det jo også var. Men det var værre at tænke på. Da hans hjerne havde det med at opfinde små, irriterende detaljer som han helst ville være foruden.
Han satte sig op og foldede sine ben i skrædderstilling, mens han betragtede hende med de blå øjne. Egentlig undelrigt han havde så isblå øjne, når han havde kulsort hår. Man skulle da tro han ville have brune eller grøne, eller måske bare have nogle øjen der havde lidt farve i.
Efter at have betragtet hende i lidt tid, slog han blikket ned. Hvilket kollegium hun var på stod uklart for ham. Hun kunne være på alle fire kollegier og når alt kom til alt, var han egentlig dødligeglad. Hun kunne være på Slytherin uden det ville røre ham. Men hun kunne ikke være på Slytherine, for så ville han have set hende. En pige med blåt hår var ikke lige en man normalt ville overse. Selvom han i denne situation ville ønske det var.
Så havde han måske ikke befundet sig i denne mega akavede situation.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Man jun 25, 2012 5:17 am

Alexia pustede svagt, da han rullede ned fra hende. Hun lavede store øjne, og så på ham. Hun smilte svagt, som om det var normalt. "Alexia, og du? Forresten, hvis Gavin havde set det, var han sikkert blevet tosset," sagde hun med et lille smil. Hun fandt det sjovt.
Alexia lagde sig om på siden, og så på ham. Han så da nu venlig nok ud. Hun trak sin stav og sagde Lumus besværgelsen igen, så de kunne se hinanden rigtigt. Hun havde næsten gættet på at han var fra slytherin. Hun begyndte stille at lege med sit hår, så det blev indlysende for ham, hvor hun kom fra..
hun tog den anden hånd over i mod hans hår og legede let med det..

//Undskyld det korte svar...:o//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Benjamin Cale

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og London, i ferierne
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Tirs jun 26, 2012 12:30 am

Ligemeget hvor meget han ville, og han ville rigtig meget, så kunne han ikke glemme det. Det var enten så akavet at det var umuligt at glemme, eller også var der en anden grund. En grund han ikke kunne finde ud af hvad var. Eller, også ville han bare ikke indse den. Enten det ene eller det andet.
Han sukkede, og kiggede kort på hende. Hun var smuk, på sin egen måde. Men på den anden side, det var alle piger.
Han så op på himlen, igennem drivhusets ruder. Egentlig ikke fordi den var specielt spændende, det var der intet der var. Mere fordi han hellere ville se på den end hende, han ville ikke stemples som begloer.
Han kiggede kort ned på hende, for at svare på hendes spørgsmål.
"Benjamin," sagde han og hævede forvirret et øjenbryn. Havde han fortalt hvor meget han elskede at han kunne det?"Gavin?"
Hvem i alverden var Gavin? Nevermind, sikkert ikke en han kendte. Så det kunne være ligegyldigt. Ligegyldigt som meget andet også var.
Han så lidt underligt på hende, da hun begyndte at lege med hans hår. En af de ting han havde fundet ud af i dag, var at han ikke rigtig brød sig så meget om at folk legede med hans hår.
Men han orkede ikke at fortælle hende det, istedet nøjedes han med lukke øjnene. Ikke nydende, sådan mere: Jeg-Åbner-Dem-Først-Når-Det-Her-Endelig-Er-Ovre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Tirs jun 26, 2012 4:41 am

Alexia så på ham. Hendes smil var drilsk men venligt. Hun var på en måde ligeglad med hvordan hun opførte sig sammen med andre drenge, hun var en fri fugl, som havde en mage, men alligevel skulle han ikke forbyde hende at fjolle rundt og lave tossestreger som denne.
Alexia fandt hans navn flot, det var et navn hun godt kunne finde på at give sit eget barn en skønne dag. "Benjamin, må jeg kalde dig Benja? For ja, dit navn er sødt," sagde hun på en lidt forvirrende måde. Hun så sådan lidt dumt på ham. "Ja, Gavin...?" sagde hun og kneb sine øjenbryn sammen. Okay, ikke alle kendte hinanden på Hogwarts, så måske var det lidt dumt at lyde så tumpe dum fra hendes side.
Hun nussede lidt i hans hånd. Men da hun så han lukkede øjnene i, fik hun en drilsk idé! Hun forsat med at nusse i hans hår, og langsomt rejste hun sig lidt op på knæene, og svingede benet over ham. Så hun sagde på ham. Hun slap hans hår, og tog sin stav nær hans hoved. Hun lagde sine hænder på hans bryst. "Hvor gammel er du skønne Benjamin?" sagde hun på en drilsk måde og lænede hovedet ned mod hans, så deres næser rørte hinanden. Hun elskede bare at drille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Benjamin Cale

avatar

Antal indlæg : 15
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og London, i ferierne
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Ons aug 22, 2012 8:38 am

Burde hun ikke være bare lidt mere tilbageholdende? Aktså, ham der Gavin var jo hendes kæreste. Ikke? Gavin var hendes kæreste, right? Jo, han var hendes kæreste.
Men hvorfor i alverden flirtede hun, ifølge ham, så med ham? Det gav ingen mening!
Ikke fordi at der var særlig meget i denne troldmandsverden, der gav mening, men det her gav bare minusmening!
Minusmening... Var det ord? Næh, han kunne jo blive ordopfinder! Og tjene penge på det! Dét er en rigtig god idé!
Tsk, hvornår kom Benjamin ikke med gode idéer til sig sekv? Det var jo ham selv.
You got a point there...
Han så på pigen, Alexia eller som han selv kaldte hende: Blåbær.
Hvad? Han kunne godt lide farven blå og blåbær! Og hun havde blåt hår. Blåt håe = Blåbør. Duuurh, det gav meget mening! -Rigtig meget mening.
Så meget mening, at det næsten gav for meget mening. Kunne ting egentlig give for meget mening? Åbenbart, det tænkte Benjamin jo. Ingen kommentarer om at Benjamin tænkte de underligste ting om sig selv. Men sådan var han, det var meget almindeligt!
Da han fik set sig ekstra godt om, fik han også observeret at hun sad på ham. Altså, på den der meget... flirtende og frække måde. Dafuq?! Var hun ikke i forhold?
Jaja, bare forvir Benjamin, han er det jo allerede alligevel. Seriøst, det her var ved at drive ham til vanvid, så forvirret var han.
Det.. må du vel godt,”mumlede han og kløede sig i nakken.
Oh god. Bare udstå som en genert, usikker dreng, Benjamin, bare gør det! Go ahead, ydmyg dig selv! Bare smid din I-Don't-Care-About-Nothing-Attitude og vær en lille genert, usikker dreng. Det er helt cool.
Faktisk kunne piger godt lide drenge, der var usikre og gener... Hov, den tanke kunne misforstås sådan at Alexia troede(hvis hun da var tankelæser) at han kunne lide hende.
16 år,”svarede han hende med et skævt smil, hov vent, smilte han til hende? God kill ya, Ben, God kill ya!
Hvad med dig?”spurgte han, stadig med det forbandede skæve smil.
God? Kill him! Now!
Var han ældre end hende? God, say he's older than her! Han skulle være ældre! Tænk, hvis han var yngre! Argh, det ville være så irriterende. Nej, mere end irriterende.. Et ord, han havde lige på tungen, men ikke kunne huske. Ihvertfald, hun måtte ikke være ældre end ham. Det ville være for pinligt. Ha! Der var den! Pinligt!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Alexia Weasel

avatar

Antal indlæg : 87
Geografisk sted : Oxford
Female Join date : 16/06/12

IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   Lør aug 25, 2012 7:18 am

Alexia sad og så ventende på ham. Mon han snart ville svare hende, vise nogle tegn for han 'kunne' lide den måde hun sad på ham? Hun lagde roligt sine hænder mod hans bryst og så om sig. Ingen.
Hun vendte atter bliket mod ham. Han var tavs, længe, meget længe i følge hende.. Som om der gik en evighed!
Flirt var noget hun ofte kunne finde ud af, selvom hun var optaget af en anden, flirtede hun gerne med andre, bare for at drille dem, gøre det liderlige, og så bare stikke af, måske sladre til sin kæreste at en anden blev liderlig på grund af hende. Det var ofte emget morsom efter hendes mening. Da han endelig svare ja, det med at kalde ham Benja, smilte nun kært og venligt ned til ham. Hun lod sit blik hvile mod hans øjne.
Roligt kørte hun overkroppen ned, så hun lå oven på ham med overkroppen, hun lagde sit hoved på hans skulder og sukkede tungt, og lagde den ene hånd mod hans modsatteside af hende, ved halsen, roligt nusserig gik i gang, og det skulle være som et lille 'du er sød' agtigt nus.
Tilhed. Noget hun godt kunne lide. Roligheden gjorde man kunne høre hinanden trækket vejret.
Hun lagde stille sine læber mod hans hals, og derefter sin pande. Hun krammede ham på en måde, og derefter presset sin krop ind til ham.
16 år. Hihi, han var et år ældre end hende.
"15 år, og Gavin er så 17 år...men ligemeget med min superdejlige kæreste, nu er det you and me," sagde hun stille og hviskende i hans øre.
Mon tro hun kunne forføre denne dreng? Denne dreng til at kysse med hende, eller kramme med hende.
Hun ville prøve så meget som muligt, men dog ville hun alligevel ikke være utro.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Omkring med blomsterne - Benjamin   

Tilbage til toppen Go down
 
Omkring med blomsterne - Benjamin
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Uden for slottet :: Drivhusene-
Gå til: