IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Return the favor ~ Austin Rain ~

Go down 
ForfatterBesked
Caitlin Leeze

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og Manchester, resten af tiden
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Return the favor ~ Austin Rain ~   Tirs jun 19, 2012 4:31 am

Tid: 12.30
Sted: Søen
Omgivelser: Elever
Vejr: Dejlig varmt, rigtigt sommervejr

Caitlin bevægede sig fra slottet og henover de mange græsplæner, der som altid var flot klippede, og ned mod søen.
Der var nogen der var hoppet i vandet, men vejret lagde jo også frygtelig meget op til det.
Hun smilte og satte sig under et af de store og smukke træer, der gav hende skygge og kølede hende lidt ned.
Hun lagde sin taske fra sig på det bløde græs og lænede sig op ad stammen, mens hun lukkede sine øjne.
Hun kunne høre de andre elevers glade råb og plasken fra de badende, det var beroligende at høre på, på en underlig måde.
Hun mærkede noget vådt og koldt mod hendes ansigt og åbnede straks øjnene, hun kiggede ned mod søen for at finde ud af hvem der havde sprøjtet på hende. Men eftersom hun ikke kunne se det, nøjedes hun med at sende alle de badende et førsteklasses dræberblik.
Hun tørrede vandet af sit ansigt og rystede det af sin hånd.
De små, klare dråber landede på græsstråene og på jorden. Hun sturderede en af dem, da den trillede ned af det lange, grønne strå og landede på jorden, et lille smil formede sig på hendes læber.

//Ukreativt -.-
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Austin Rain

avatar

Antal indlæg : 11
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Return the favor ~ Austin Rain ~   Tirs jun 19, 2012 8:04 am

Austin, badet i vandet sammen med nogle sine venner fra sit kollegium. Han havde bare sådan en løst til at bade. For det var varm, og nu var vejret godt nok til det! Han så en pige fra sit eget kollegium gå mod søen, han valgte et synke under vandet når og hvis hun kiggede ud på mod søen.
Han ville give hende et chok. Han kom opad vandet og kastede vandet mod hende. Han sank igen under vandet da hun ville se hvem det var. Han kunne se fra vandet af, når hun kiggede væk. Stille og roligt gik han opad vandet, han havde bade bukser på, dem der gik ned til knæene. Han havde ikke ligefrem et vaskebrat, men han havde en trænet mave, den var bare ikke tydelig. Austin kastede noget vand med hende igen, og havde et smilpå læber. "Dav Caitlin," sagde han venligt og gik endnu hen mod hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Caitlin Leeze

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og Manchester, resten af tiden
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Return the favor ~ Austin Rain ~   Tirs jun 19, 2012 12:54 pm

Hun lænede sig op af træet igen, og kiggede ned mod vandet. Denne gang fast besluttet på at holde øje med de badende. Ikke fordi at hun døde af at blive lidt våd, faktisk slet ikke, det var dejligt kølende. Hun kunne bare ikke lide at få kastet vand på sig, det var vel egentlig forståeligt nok. For hende.
Hun lagde mærke til en dreng stige op af vandet, en hun havde set før. Hun kunne bare ikke huske hans navn, desværre. Men hun kunne huske at han var på hendes kollegium, så egentlig burde hun kende hans navn.
Og ud fra hvad hun kunne høre, så kendte han hendes navn. Hun hævede øjenbrynene og sagde:"Det var dig, der sprøjtede på mig, ikke?"
Det var meget nemmere at spørge om det med det samme, end skulle begive sig ud i at sige hej, når hun ikke anede hans navn.
En pige råbte et navn nede fra vandet. Austin. Og det så ud til at hun råbte det til ham.
Hun smilte og kiggede på ham igen, hun var sikker på at han hed Austin. Hun plukkede lidt græs og flettede til en lille ring, ligesom hun altid havde gjort da hun var lille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Austin Rain

avatar

Antal indlæg : 11
Male Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Return the favor ~ Austin Rain ~   Tors jul 05, 2012 8:09 am

Austin smilte svagt for sig selv, han havde det altid sjovt med at kaste vand på piger. Normalt skreg de bare altid og begyndte at true ham med at lamme hans kropsdele. Men ikke denne pige. Hun havde blot spurgt ham om det var ham der kastede vand på hende.
”Jo, jo det var mig min skønne..” sagde han roligt. Endelig kom han op på land, og han vandre roligt over til hende, så han kunne sætte sig ved siden af hende. Han bukkede svagt benene, og holde om dem, med sine arme. Han lænede sig lidt over frem over.
Han så på pigen. ”Nåår, kan du huske hvad jeg hedder smukke?” spurgte han så, og smilte charmende drilsk. Han så så ud over pigen der sagde hans navn, han viftede hende bort, så han var fri for at underholde mere. For hun gjorde ham lidt bange..

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Caitlin Leeze

avatar

Antal indlæg : 13
Geografisk sted : Hogwarts, i skoleåret og Manchester, resten af tiden
Female Join date : 17/06/12

IndlægEmne: Re: Return the favor ~ Austin Rain ~   Tors jul 05, 2012 10:55 am

Hun så på ham da han gik op af vandet, hun slog dog hurtigt blikket ned. Fordi, ja, hun ville ikke selv have brudt sig om at blive overbegloet.
Hun løftede blikket, da han svarede hende og hævede det ene øjenbryn. Ganske enkelt uimponeret. Hun kunne ikke rigtig se det sjovt i at blive sprøjtet på. Det var sikkert sjovere at være den der sprøjtede. Desværre, ville han nok bare løbe væk skrigende som en pige, hvis hun rejste sig for at tage noget vand fra søen. Typisk drenge. Så modige og stærke når man først så dem, sprøjtede man vand på dem, skreg de op og rodede man i deres hår, råbte de skældsord i ens hoved. Hvis der var en ting man ikke skulle gøre ved drenge, var det at rode deres hår op. Især hvis der var voks i. En af grundene til at hun netop fandt det så morsomt at gøre.
"Fantastisk..." mumlede hun og var nødt til at bide sig i tungen for ikke at tilføje, et 'Har du ikke en mega stor lyst til at blive siddende her, mens jeg henter noget vand jeg kan kaste på dig?'. Nej, det duede ikke.
Hun fnøs og himlede med øjne af ham, ved hans næste spørgsmål. Alt der der 'min skønne' og 'smukke', var egentlig bare ord i hendes ører. Words will be just words, till you bring them to live..
Hun kiggede hen på pigen og så på drengen, sandsynligvis Austin, igen.
"Nej da, hvordan skulle dog vide det, når de flester piger skriger dit navn hvert femte sekund?" Hendes stemme var smurt ind i et tykt lag sarkasme. Fantastisk opfindelse, sarkasme. Og flabethed. Hun smilte skævt og tilføjede bagefter:", Austin."
Se, hun kunne godt huske det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Return the favor ~ Austin Rain ~   

Tilbage til toppen Go down
 
Return the favor ~ Austin Rain ~
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Uden for slottet :: Søen-
Gå til: