IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Regler på siden.

Go down 
ForfatterBesked
Maggie Swelin
Admin
avatar

Antal indlæg : 70
Geografisk sted : Hogwarts - always
Female Join date : 12/06/12

IndlægEmne: Regler på siden.   Lør jun 16, 2012 10:17 am

Her kan De læse om reglerne på siden. Og læs dem nøje, da det er vigtigt at overholde dem.

Navn
• Hvis man ønsker at bruge et kendt Harry Potter navn er det tidladt, man må bare ikke bruge faceclime af den person, hvis man gør det, skriver Admin en PM til Den der gøre det, hvor de få valget om at skrifte faceclime, eller bede om et andet navn. Hvis PM’en bliver inorret i over en uge, sletter Admin personligt selv faceclimnet, og skriver endnu en PM.

Faceclime
• Som sagt, hvis man ønsker at bruge et typisk Harry Potter faceclime er det tilladt, men navnet må ikke være det sammen som personen, med mindre personen har et andet fornavn eller efternavn. At bruge anime profil-faceclime er tilladt. Ingen porno-agtigt faceclimes, da alders grænsen på siden er forskellig. Hvis man har et seksuelt-faceclime, skriver Admin en PM og slettet faceclimet.

Efterkommer
• Hvis man ønkser at være Harry Potters barn, er det tilladt, man skal bare bare finde et andet faceclime end ham/dem de brugte i filmen, og det er tilladt at bruge det sammen navn, som Harrys barn, Severus Albus Potter, så skriver man bare Severus Potter, da Albus er hans mellemnavn.

Karaktere
• Man må have så mange brugere som man vil, man skal bare sørge for at man er på alle sine brugere, hvis man har en bruger som aldrig har været på, og man ikke ønsker at have den, skriver man til Admin, og h*n slettet brugere. Men hvis Admin finder ud af, Du har en brugere du aldrig er på, og ikke svare på over PM sletter h*n den, samt med at skrive en PM, om hvorfor.

Kollegium
• Hvis er man er blevet sat på et bestemt kollegium, det som man ønskede i starten, og gerne ville skrifte, fordi ens karakter ikke passer ind, skriver man til Admin med en begrundelse, og h*n ville tage det op til en overvejelse, og muligvis ændre ens kollegium.

Mobning
• Det er ikke tilladt at mobbe personen personligt, da man ikke kender personen personligt. Hvis et bliver opdaget eller en klager over det, skriver Admin en PM til Dig, og du har valget mellem at holde op, eller at blive bannet i 2 dage, hvis det forsætter kommer bannen til at være længere.

Emne mobning
• Hvis man har aftalt at mobbe ens karakter, eller at karakter har sagt at h*n ikke har noget i mod det, er det helt okay, men hvis man gør det uden ens formelle tilladelse og bliver såret, skal man tage sin straf, som den nu end kan være. Men bannet bliver man ikke.

Kontakt
• Hvis Du en personligt kontakt til Admin, fx via Skype eller MSN, skriver Du en PM til h*n og begynder derefter hvorfor. Hvis Admin, spørger Dig, er det fordi h*n tro du kan hjælpe til på siden, eller komme med nogle foreslå, som ikke er blevet skrevet ned, eller andre grunde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://hoh-hp.danskforum.net
 
Regler på siden.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Før din start :: Regler-
Gå til: